Market

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Lidl Hellas μας υπενθυμίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι για να μοιραζόμαστε...

...για να μοιραζόμαστε ευχές, γεύσεις αρώματα και απολαυστικές δημιουργίες με εκλεκτές γεύσεις deluxe όλα για έναν καλό σκοπό.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το εορταστικό τηλεοπτικό μήνυμα που βρίσκεται ήδη στον αέρα με πρωταγωνιστή έναν μικρό «ήρωα» έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους εμάς ότι τα «Χριστούγεννα είναι για να μοιραζόμαστε» και να δηλώνουμε έμπρακτα τη στήριξη και τη συμμετοχή μας σε υπεύθυνες πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Το παιδί δεν τρώει... Η μητέρα δοκίμασε τις καλύτερες συνταγές, τα αγαπημένα του φαγητά, αλλά...τίποτα.

Ο μπαμπάς προσπάθησε μάταια με χιούμορ.

Μέχρι και τους καλύτερους σεφ επιστράτευσαν, αλλά ούτε αυτό άνοιξε την όρεξη του μικρού μας ήρωα.

Τι συμβαίνει και το παιδί δεν τρώει;

Πολύ απλά το παιδί θέλει να μοιραστεί τις γιορτές και τα υπέροχα πιάτα με τον αγαπημένο του φίλο και γείτονα!

Τα Χριστούγεννα είναι για να μοιραζόμαστε... ευχές, γεύσεις αρώματα και απολαυστικές δημιουργίες με εκλεκτές γεύσεις deluxe…όλα για έναν καλό σκοπό.

Στο παρακάτω video μοιραζόμαστε μαζί σας την επικοινωνία:

Και αυτές τις γιορτές λοιπόν από τις 21.11.16 έως τις 31.12.16, έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματα της Lidl, να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων και στη δημιουργία φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την περαιτέρω στήριξη του έργου και συγκεκριμένα για την κατασκευή φαρμακείου αλλά και πρόσθετων χώρων 200 τ.μ. για τις ανάγκες των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου.

Με την ανάπλαση αυτή ολοκληρώνεται και ο κύκλος της ενέργειας, μιας ενέργειας που από την αρχή όλοι εμείς οι άνθρωποι της Lidl Hellas και της ΜΚΟ « Ανοιχτής Αγκαλιάς» στηρίξαμε με αγάπη και αφοσίωση».

Γιατί αποστολή μας ήταν, είναι και θα είναι ένα καλύτερο αύριο!