Market

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» της Lidl Hellas για τα παιδιά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

Φέτος ολοκληρώνεται η ανάπλαση των εξωτερικών ιατρείων Παίδων Π. & Α. Κυριακού

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331557-687044.jpg

Η Lidl Hellas μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την αγκαλιά της για να ολοκληρώσει το έργο ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Με τη δωρεά του ποσού των 120.000 στήριξε την προηγούμενη χρονιά μέσα από τη MKO «Ανοιχτή Αγκαλιά» την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, μέσω μιας ανταποδοτικής ενέργειας που πραγματοποίησε στα καταστήματά της.

Συγκεκριμένα στήριξε την ανάπλαση των πρώτων 200 τ.μ., τα οποία στεγάζουν τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Σκοπός της μέσα από αυτή τη στήριξη είναι να συμβάλει στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής και εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Και αυτές τις γιορτές από τις 21.11.16 έως τις 31.12.16, έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές κάνοντας τις αγορές τους από τα καταστήματα της Lidl, να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων και στη δημιουργία φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α.Κυριακού.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την περαιτέρω στήριξη του έργου και συγκεκριμένα για την κατασκευή φαρμακείου αλλά και πρόσθετων χώρων 200 τ.μ. για τις ανάγκες των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου.

Με την ανάπλαση αυτή ολοκληρώνεται και ο κύκλος της ενέργειας, μιας ενέργειας που από την αρχή όλοι οι άνθρωποι της Lidl Hellas αγκάλιασαν και στήριξαν με αγάπη και αφοσίωση.

Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων και ειδικά των παιδιών αποτελεί για όλους στη Lidl προτεραιότητα..

www.lidl-hellas.gr

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» της Lidl Hellas για τα παιδιά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ