Market

Η σημαντικότερη νέα τάση Tissot Bridgeport Lepine Mechanical

Φόρος τιμής στην παράδοση

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βγάζεις έξω το ρολόι τσέπης σου για να δεις την ώρα. Ξεχάστε τη νέα τεχνολογία. Αυτό που έχει σημασία και διάρκεια είναι η παράδοση. Η οικογένεια Tissot Bridgeport αποτελεί τρανή απόδειξη. Η συλλογή αποτελείται από όμορφα ρολόγια που υπογραμμίζουν τη σημασία της κληρονομιάς της Tissot. Εμπνευσμένο από το Tissot Bridgeport Mechanical Skeleton, το Tissot Bridgeport Lepine Mechanical παραμένει πιστό στην αισθητική της Οικογένειας, με τις ίδιες αυλακώσεις γύρω από την κάσα, οι οποίες υπάρχουν, επίσης, γύρω από το καντράν και τον μετρητή δευτερολέπτων. Ωστόσο, έχει τη δική του ταυτότητα - καθώς το ρολόι αυτό είναι Lepine, διαθέτει ανοιχτή πρόσοψη και κλειστή κάσα, γεγονός που του προσδίδει μια μοναδική αίσθηση κομψότητας που αρμόζει σε ένα πραγματικό αντρικό ρολόι.

Πινελιά πολυτέλειας

Οι σκούροι μπλε ατσάλινοι δείκτες του Tissot Bridgeport Lepine Mechanical το κάνουν να ξεχωρίζει ως ένα πραγματικά ιδιαίτερο κομμάτι. Η ιδιαίτερα έντονη αυτή απόχρωση χρησιμοποιείται σε πολυτελή ρολόγια και μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας κατά την οποία το ατσάλι θερμαίνεται για να γίνει πιο συμπαγές και να αποκτήσει, παράλληλα, ένα όμορφο μπλε χρώμα. Άλλες πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως η γοητευτική κορώνα, που είναι εμπνευσμένη από πολυτελή μπουκάλια αρωμάτων, καθιστούν το παραδοσιακό αυτό ρολόι μια άκρως ιδιαίτερη επιλογή για μοναδικούς ανθρώπους.

Η σημαντικότερη νέα τάση Tissot Bridgeport Lepine Mechanical

Χαρακτηριστικά:

Ελβετική Κατασκευή

Κουρδιστός μηχανισμός

Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με ροζ χρυσή ή γκρι PVD επικάλυψη

Ορυκτό κρύσταλλο

Αλυσίδα

Διάμετρος: 45mm


Το + στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την ελβετική ποιότητα και αξιοπιστία που έχει επιδείξει η μάρκα από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε πάνω από 160 χώρες, είναι αυθεντικά, λειτουργικά, κατασκευασμένα με ειδικά υλικά, ενώ διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία και τον λεπτομερή σχεδιασμό τους. Η Tissot παραμένει πιστή στην υπογραφή της “Innovators by Tradition” («Καινοτόμοι από Παράδοση»). Η υψηλή ποιότητα της μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα. Η Tissot έχει ορισθεί Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών αθλημάτων και διοργανώσεων, όπως το μπάσκετ, με το NBA, το FIBA και το CBA, η ποδηλασία με το Tour de France και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGPTM και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και το ράγκμπι με το Πρωτάθλημα RBS 6 Nations, το TOP14, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράγκμπι και τα Challenge Cups. Αποτελεί, επίσης, Επίσημο Χρονομέτρη των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων ξιφασκίας, χόκεϊ επί πάγου και AFL.

www.tissotwatches.com