Market

Η Ideal Standard, Επίσημος Προμηθευτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το 2016!

Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ideal Standard ξεκίνησε πρόσφατα μία ενδιαφέρουσα συνεργασία με την ιστορική ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της ομάδας, για το 2016. 

O Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου στον κόσμο, επιθυμώντας να ενισχύσει δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στη χώρα μας, συνεισφέρει στην προσπάθεια των αθλητών της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με την παροχή προϊόντων μπάνιου υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για ευεξία και αναζωογόνηση, υποστηρίζοντας έτσι την άριστη φυσική τους κατάσταση.

«Μας αφορά πάντα η συμμετοχή μας σε δράσεις που ωφελούν τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, οφέλη που προσφέρει κατ’ εξοχήν ο αθλητισμός» δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία ο Marketing Manager της Ideal Standrad κ.Αλέξιος Κιτρομηλίδης, συμπληρώνοντας: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό αθλητικό σωματείο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας, διότι το μπάσκετ, αποτελεί για τους Έλληνες ένα κεφάλαιο διεθνών αθλητικών κατακτήσεων που μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους.»

Από την πλευρά της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Ideal Standard στην ομάδα των Χορηγών του Π.Α.Ο.Κ. και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για πολλά χρόνια».

Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Ideal Standard Showroom:

Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα 15451

Tηλ. 2106790880-2106790882