Market

Γιώργος Μαργαρίτης-Ραλλία Χρηστίδου πρεμιέρα στη Μουσική Σκηνή Γραμμές

Όταν η λαϊκή, δωρική, λιτή φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη συναντά την αισθαντική, αυθεντική, μεστή φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου τότε η έκπληξη καραδοκεί.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτή ακριβώς την έκπληξη απόλαυσαν όσοι ήρθαν να τους ακούσουν από κοντά στην πρεμιέρα τους στο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στη Μουσική Σκηνή Γραμμές.

Εν μέσω αποθέωσης από ένα ιδιαίτερα ζεστό κοινό και με μοναδικό πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, γυρνώντας πίσω στο χρόνο, σε ένα αληθινό, αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής τους διαδρομής αλλά και καλά λαϊκά τραγούδια που αγαπούν να ερμηνεύουν ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλλία Χρηστίδου κέρδισαν τις εντυπώσεις και μάγεψαν από την πρώτη νότα το κοινό που ανυπομονούσε να τους ακούσει σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνεργασία.

Γιατί όταν o Γιώργος Μαργαρίτης, ένας στιβαρός λαϊκός τραγουδιστής με ερμηνείες που έχουν γράψει ιστορία και θαυμαστές όλων των ηλικιών σμίγει με την τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, μια δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ποιότητας, ξεχωριστό, τότε η συνάντηση αυτή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, παρά μόνο να ξεσηκώσει ένα μαγαζί στο “πόδι”.

Το ραντεβού είναι κάθε Σάββατο βράδυ και

Κυριακή μεσημέρι στη Μουσική Σκηνή Γραμμές.

Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο βράδυ-Κυριακή μεσημέρι στις 14:30