Market

Nέο µέλος στην αρωµατική οικογένεια Love: το νέο άρωµα Love, Chloé, Eau Florale

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25564-59397.jpg

Το 2010, το άρωµα Love, Chloé έφερε την ανατροπή στον οσφρητικό κώδικα των γυναικείων αρωµάτων. Το 2011 µια πιο αισθησιακή εκδοχή του αρχικού αρώµατος, µε έντονα ανατολίτικες πινελιές, το ευαίσθητο Love, Chloé Eau Intense, εγκαινίασε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του αρώµατος Love, Chloé.

Ο οίκος Chloé σας παρουσιάζει το νέο µέλος στην αρωµατική οικογένεια Love:

το νέο άρωµα Love, Chloé, Eau Florale…

Η άµεσα αναγνωρίσιµη µυρωδιά του αρώµατος Love, Chloé, έχει µια µεταδοτική κοµψότητα. Πρόκειται για ένα θρυλικό άρωµα του σήµερα, που θα αγκαλιάσουν όσοι αγαπούν να συνδυάζουν το στυλ µε τη θηλυκότητα. Μια κλασσική µυρωδιά σε µια νέα εκδοχή, που µοιάζει µε ελαφρύ άγγιγµα του

ανέµου. Απαλό και εκλεπτυσµένο, το νέο Love, Chloé, Eau Florale, αποτελεί µια πιο αιθέρια εκδοχή της αρχικής αρωµατικής φόρµουλας.

∆ηµιούργηµα των αρωµατοποιών Louise Turner και Nathalie Cetto-Gracia (αρωµατικός οίκος Givaudan), η νέα σύνθεση είναι εµπλουτισµένη µε φύλλα τσαγιού mate, που χαρίζουν άµεση αίσθηση δροσιάς. Στην καρδιά της σύνθεσης κυριαρχούν κλασσικά τα λουλούδια, µε την προσθήκη αυτή τη φορά και του αυθεντικού µοσχοµπίζελου. Στο µεταξύ η καθιερωµένη πουδρέ υπογραφή του αρώµατος Love, Chloé αναδεικνύεται σταδιακά στην επιφάνεια της επιδερµίδας και σε αυτή την πιο ανάλαφρη εκδοχή.

•Love, Chloé, Eau Florale EDT 30ml, 50ml, 75ml

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ