Market

Wine Point: Το στέκι του κρασιού στην Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17198-44657.jpg

Ένα νέο, υπέροχο wine-bar με στόχο να μας ξεναγήσει στα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού, άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, δύο βήματα από το νέο μουσείο της Ακρόπολης.

Το Winepoint δημιουργήθηκε από αγάπη για το καλό κρασί και με σκοπό να γίνει ένας χώρος, που οι φίλοι θα περνούν καλά, θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και θα χαλαρώνουν!

Στο Winepoint θα δοκιμάσετε τις καλύτερες ετικέτες κρασιών του ελληνικού αμπελώνα, μαζί με ιδιαίτερα γευστικά συνοδευτικά με κάθε ποτήρι κρασί. Επίσης Ελληνικά αποστάγματα και μπίρες καθώς και πρωτότυπες ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών. Αν πάλι σας αρέσει πολύ αυτό που θα πιείτε, μπορείτε να το αγοράσετε και για το σπίτι αφού υπάρχει η δυνατότητα αγοράς φιαλών για να τις απολαύσετε και στο χώρο σας και να το συνοδεύσετε με πρωτότυπα δώρα και αξεσουάρ για το κρασί.

Στο Winepoint πραγματοποιούνται οινογνωστικές συναντήσεις για...πρωτάρηδες αλλά και ψαγμένους στο κρασί και αφιερώματα σε οινοπαραγωγούς, μουσικές βραδιές & events και όλα αυτά με κέφι και μεράκι για την ποιότητα & τη γεύση!

Οι τιμές ξεκινούν από 4 ευρώ για το ποτήρι κρασιού και υπάρχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες που προσφέρονται σε ποτήρι. Κάθε ποτήρι κρασί συνοδεύεται από ένα ατομικό πιάτο με αλλαντικά, τυριά και finger food με γεύση από Ελλάδα χωρίς επιπλέον χρέωση , ενώ εάν ...πεινάτε πολύ μπορείτε να δοκιμάσετε τις χορταστικές ποικιλίες φρεσκοκομμένων αλλαντικών και τυριών του καταλόγου.

Το Winepoint λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι και μετά.

Περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας και για κρατήσεις στο τηλ: 210-9227050.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα events και τις προσφορές του Winepoint στο Facebook fan page και στο www.wine-point.gr.

Winepoint: Α.Διάκου & Πορινού 2-Σταθμός Μετρό "Ακρόπολη"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ