Market

Δωρεάν πακέτα διαμονής για 1000 οικογένειες ανέργων από το Club Agia Anna Summer Resort

«Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι διακοπές» στο Club Agia Anna Summer Resort 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14000-39715.jpg

Με το σύνθημα «Αυτό το καλοκαίρι πάμε όλοι διακοπές» το Club Agia Anna Summer Resort του τουριστικού Ομίλου Maestro Group 

φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα για όλο τον Ιούνιο θα φιλοξενήσει εντελώς δωρεάν τις πρώτες 1000 οικογένειες άνεργων που θα κάνουν κράτηση.

Το Club Agia Anna αποτελεί το μεγαλύτερο και ομορφότερο camping της Ελλάδας. Μέσα στα 24 χρονιά επιτυχημένης λειτουργίας του έχει αποκτήσει χιλιάδες πιστούς φίλους που το επισκέπτονται κάθε χρόνο, απολαμβάνοντας άριστη σχέση τιμής και ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών. Βρίσκεται σε απόσταση 150 χλμ από την Αθήνα κοντά στην παραλία της Αγίας Άννας στην  Β. Εύβοια και η συνολική του έκταση ξεπερνά τα 50 στέμματα.

Είναι η καλύτερη επιλογή για απολαυστικές διακοπές, μακριά από το  άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η φύση, τις διασκεδαστικές δραστηριότητες ενηλίκων, τα parties που οργανώνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και το ειδικό ολοήμερο πρόγραμμα ποικίλων δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους που παρέχει. 

Αυτό το καλοκαίρι όλοι πάμε διακοπές, λοιπόν!

Για περισσότερες πληροφορίες το πρόγραμμα ΕΚΕ για ανέργους, αλλά και για να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες προσφορές της Μaestro Group επικοινωνήστε στο τηλ 210 68 59 842 και στο mail : info@maestrogroup.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ