Market

Love Your Look, από τα Marks & Spencer

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή,  έφτασε στα Marks & Spencer και έχει μόνο ένα προορισμό: το στυλ. 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13915-39590.jpg

Η νέα κολεξιόν Marks & Spencer Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011, έχει τα πάντα. Χρώμα, ποικιλία και νέα Looks, που απλά θα σε κάνουν να τα λατρέψεις. 

Τέσσερα είναι τα βασικά στυλ που λανσάρουν τα Marks & Spencer για τη νέα σεζόν, με κομμάτια –κλειδιά  που θα αποτελέσουν fashion statement για αυτό το Καλοκαίρι:

•    Το Ναυτικό Look:  βλέπει τις γυναίκες ντυμένες με κομψά φορέματα με ρίγες, ελαφριές καπαρντίνες, μεγάλα γυαλιά ηλίου, κομψά καπέλα και εκπληκτικά παπούτσια.

•    Το Look του ’50: με φόντο ένα παλιό αμερικάνικο αυτοκινήτο και ένα κλασικό pink motel, ντύνει τις γυναίκες με άνετα ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ‘50

•    Το Glamazon Look:  «’Αγριες» εμφανίσεις με animal print με μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα συνθέτουν ένα στυλ αμαζόνας με λίγο glam.

•  To Seventies Look: Μακριά, αέρινα φορέματα και φόρμες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ‘70 για γυναίκες που τους αρέσει να διασκεδάζουν.

Ακόμα περισσότερες επιλογές περιμένουν στο τμήμα Lingerie με τη νέα συλλογή εσωρούχων Marks & Spencer για το Καλοκαίρι 2011, που φέτος έχει να επιδείξει νέα σχέδια και πολλά χρώματα σε πουά και ρίγες  για καθημερινά εσώρουχα  αλλά και ιδιαίτερες δαντέλες για πιο λαμπερά underwear.

Αναζητήστε τα νέα Look, σε όλα τα καταστήματα Marks & Spencer

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ