Market

Το YOLO πέθανε. Από δω και πέρα μόνο YOLT!

Γιατί να το ζεις once όταν μπορείς twice?

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133311-303366.jpg

Φάγαμε τα χρόνια μας σε φωτογραφίες και βίντεο, σε εξόδους, βόλτες και διακοπές να κάνουμε τρέλες και να φωνάζουμε YOLO. Το λεγόμενο yolάρισμα έγινε μέρος της ζωής μας και τώρα πάει! Όλος μας ο κόσμος ισοπεδώθηκε από τη μια μέρα στην άλλη. Διότι δεν παίζει φάση YOLO πια, το βλέπεις παντού στην τηλεόραση. O Τζον Σνόου αναστήθηκε και πλέον αντί για Once, Lives Twice. O James Bond έχει βγάλει ολόκληρη ταινία! Εδώ τα Pokemon επέστρεψαν, είναι δυνατό να λες YOLO; Αφού πλέον η φάση είναι ξεκάθαρο πως είναι YOLΤ! . Και γιατί να το ζεις μια φορά άλλωστε αν μπορείς να το ζεις δύο;

Ο Μύθος πάντως δεν φοβάται να πει πως έκανε λάθος. Και αποφάσισε να αλλάξει την καμπάνια του ενώ είναι στον αέρα. Διότι πώς λες YOLO κύριε εσύ ενώ όλα δείχνουν YOLT; Άλλαξαν το site (από yolomythos σε yoltmythos), τα banners, το video, τα πάντα όλα. Επιτέλους. Ευκαιρία να ξανά-ζήσουμε κάθε ιδιαίτερη στιγμή μας, αφού κακά τα ψέματα, μια φορά δεν είναι αρκετή. Πάρε τον αγαπημένο σου, τους φίλους σου, τη μαμά σου, τα ξαδέρφια σου ή όποιον άλλο θες και βγες εκεί έξω να yoltάρεις! Το μυστικό είναι να ζεις μυθικές εμπειρίες. Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα ή πλάνο. Μυθικές στιγμές μπορείς να ζήσεις οπουδήποτε. Όπου μπορείς να βρεις, να ανοίξεις και να πιείς έναν Μύθο.

Ακόμα να σιγουρευτείς πως όχι άλλο YOLO; ΥΟLT σου λέω, τσέκαρε το video, δες τον Κοντοπίδη να παραδίδει μαθήματα YOLT και που ξέρεις αν ανεβάσεις μια φωτογραφία στο www.yoltmythos.gr ίσως μια κάμερα Gο Pro να γίνει δική σου για να τα δεις και να τα ξαναδείς όλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ