Market

Calzedonia: Wellness & Fit Event στην Άνδρο

Το ιταλικό legwear & beachwear brand διοργάνωσε ένα τριήμερο summer fit event (12-14 Mαϊου) στην Άνδρο, στο Aegea Blue Cycladic Resort.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129207-291985.jpg

Oι guests της Calzedonia, ελληνίδες fashion bloggers και digital media, έζησαν την μοναδική εμπειρία ενός yoga workshop με θέα στην υποβλητική παραλία Ζόργκος.

image

Φορώντας τα #clz μαγιό και fitness leggings τους, έκαναν yoga session με τη Νίκη Χάγια, κυριολεκτικά μέσα στη φύση και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. 

Τα hashtag της #clz συλλογής: #befit #becool #behealthy έγιναν πράξεις αλλά και το μότο του τριήμερου Calzedonia event.

To fitness πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με hiking δραστηριότητα στο φαράγγι εξερευνώντας τους ερημωμένους νερόμυλους των Φρουσαίων ενώ οι καλοκαιρινές στιγμές στην Άνδρο «ντύθηκαν» αναλόγως από την Beachwear Collection Summer 2016.

Μαγιό και island outfits με pop χρώματα, boho σχέδια με κρόσσια, λευκά καφτάνια, glam prints πρωταγωνίστησαν σε εικόνες – σουβενίρ που αποτυπώνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Εικόνες που συνθέτουν ένα καλοκαιρινό Calzedonia moodboard με background το cool τοπίο.

Στα highlights το μενού που δημιούργησε ο σεφ Nικόλας Λάιος με πηγή έμπνευσης τη φετινή συλλογή Calzedonia (light θρεπτικά πιάτα με μεσογειακό ύφος, γεμάτα χρώμα και ενέργεια που θύμιζαν εμπριμέ μαγιό).


Η λίστα με τους bloggers που συμμετείχαν στο project:

image

Xρυσσιάννα Ανδριοπούλου / Shoprano

http://instagram.com/shopranoblog


Koρίνα Βρούσια / Type My Style

https://www.instagram.com/korina_typemystyle/


image

Bάγια Καλατσανίδου / Pink Cloud Land:

https://www.instagram.com/pinkcloudland/


image

Φιλιώ Μέτση / Αll You Need Is Style

https://www.instagram.com/filiometsi/


Rachel Owiti / Chic Glam Style

https://www.instagram.com/chic_glam_style/


Έλενα Πάκου / Life Full Of Fashion

https://www.instagram.com/elenapakou/


 Wellness & Fit Event στην Άνδρο

Kλειώ Στασινού / Muse And The LadyBug:

https://www.instagram.com/themuseandtheladybug/


Λίγα λόγια για το Aegea Blue Cycladic Resort

Το 1990, ο διεθνούς φήμης Γιατρός Ακύλλας Αναγνωστίδης συγκλονίστηκε από την ομορφιά του τοπίου και της παραλίας του Ζόργκου στην Άνδρο, ένα μέρος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που θεσπίστηκε από την Ελληνική πολιτεία «ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και αυστηρής προστασίας».

Δέκα χρόνια μετά και ύστερα από προσεκτικές μελέτες με κάποιους από τους καλύτερους ‘Έλληνες αρχιτέκτονες δημιουργήθηκε το Aegea Blue Cycladic Resort.

Ένα σύμπλεγμα 28 πολυτελών και ανεξαρτήτων κατοικιών μεγέθους 40 – 400 m2 χτισμένες στην μορφή ενός Κυκλαδίτικου χωριού καραβοκύρηδων. Κεντρικές πλατείες, μονοπάτια, αμφιθέατρο, εστιατόριο , συνθέτουν το χωριό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άψογη παροχή υπηρεσιών, διακριτικό service καθώς επίσης και τη λειτουργία ενός εστιατορίου που γιορτάζει καθημερινά την μεσογειακή διατροφή συνθέτουν ένα περιβάλλον που σχεδόν πάντα κάθε διαμονή γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία.

image

#calzedonia #clz be#clz #befit #becool #behealthy #switconsummer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ