Market

Campari Red Affair, το νέο ημερολόγιο του CAMPARI για το 2011

Ίντριγκα, πάθος και ακαταμάχητο star quality. Όλα αποκαλύπτονται στο νέο ημερολόγιο του Campari.

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11662-36305.jpg

Ίντριγκα, πάθος και ακαταμάχητο star quality. Όλα αποκαλύπτονται στο νέο ημερολόγιο του Campari. Το νέο ημερολόγιο του Campari για το 2011 με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό Benicio Del Toro είναι γεγονός.

Ο γεννημένος στο Puerto Rico ηθοποιός Benicio Del Toro είναι ο πρώτος άντρας που έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ στη διάσημη πλέον σειρά ημερολογίων του Campari και πιο συγκεκριμένα στη 12η έκδοσή του. To ημερολόγιο για το 2011 έχει τίτλο «Κόκκινο Ειδύλλιο» και αφηγείται την συναρπαστική ιστορία ενός χαρισματικού ανθρώπου της τέχνης, του Del Toro, ο οποίος λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα όπου τον εμπλέκει σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ανακαλύψει ποιός κρύβεται πίσω από το μυστήριο, να αποκαλύψει μια σπείρα από παράνομους διακινητές έργων τέχνης και φυσικά να σώσει μια όμορφη γυναίκα.

Για τη 12η έκδοσή του το Campari έχει δημιουργήσει μια ανατρεπτική ιστορία παίρνοντας έμπνευση από τη δύναμη και τη μαγεία του Σινεμά. Το «Κόκκινο Ειδύλλιο» θέλει να αιχμαλωτίσει το κοινό μέσα από μια συναρπαστική κινηματογραφική ιστορία δοσμένη μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.  Για να μπορέσει να το επιτύχει αυτό το Campari θέλησε να πρωταγωνιστήσει μαζί με το πασίγνωστο Κόκκινο Ποτό ένας μεγάλος ηθοποιός ο οποίος θα μπορούσε να προσθέσει τόσο πάθος και αυθεντικότητα στις φωτογραφίες όσο και στο σελιλόιντ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Benicio Del Toro. 

Η μεταφορά από τα films σε μια ιστορία μέσα από φωτογραφίες ήταν μια νέα εμπειρία για το  Benicio Del Toro: «Το να διηγηθείς μια ιστορία μέσα από φωτογραφίες ήταν μια νέα  πρόκληση για μένα και απαίτησε μια διαφορετική προσέγγιση παίζοντας πιο πολύ με το φωτογραφικό φακό από όσο θα έπαιζα για την κάμερα γυρίζοντας μια ταινία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η ιστορία πίσω από το «Κόκκινο Ειδύλλιο»  και τόσο για μένα όσο και για το φωτογράφο Michel Comte, ήταν σημαντικό να μπορέσουμε να απεικονίσουμε σωστά τη ζωντάνια, το στυλ και δυναμικότητα του Campari.»

Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος Michel Comte δημιούργησε το φετινό ημερολόγιο πάνω σε κλασσικές φόρμες και με τον ευθύ τρόπο που τον χαρακτηρίζει. Δημιούργησε μια κινηματογραφική αίσθηση με το να αιχμαλωτίζει τη δράση όπως εξελίσσεται.  Ο Comte προσπάθησε να δημιουργήσει φωτογραφίες οι οποίες είναι φορτισμένες με προσμονή, πάθος και αυθεντικότητα –  και αυτό απεικονίζεται με τον καλύτερο τρόπο στη σκηνή που η γυναικά πρωταγωνίστρια στο Ημερολόγιο πετά ένα ποτήρι γεμάτο Campari στον «κακό» της ιστορίας.

Ο Michel Comte περιγράφει μοναδικά την εμμονή του για να βγει αληθοφανές το εγχείρημα του Ημερολογίου: «Οι εικόνες του Ημερολογίου είναι φορτισμένες συναισθηματικά, πολύ Ιταλικές και πολύ Campari. Προσπάθησα να αποτυπώσω την αλήθεια της στιγμής αλλά και τις μικρές στιγμές που προηγούνται πριν από την πραγματική δράση. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ήθελα να διαφυλάξω την αυθεντικότητα της κάθε λήψης, κάθε έκφραση των πρωταγωνιστών αλλά και την πλοκή μεταξύ των χαρακτήρων, διατηρώντας ένα κινηματογραφικό στυλ.»

Για την επέτειο των 150 χρόνων από τη δημιουργία του το Campari επέλεξε να σπάσει την παράδοση μιας δεκαετίας και να επιλέξει ένα πρωταγωνιστή αντί για μια πρωταγωνίστρια για το Ημερολόγιο του Campari. Ο Del Toro είναι ο πρώτος Campari Άνδρας, παίρνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο από μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου,  όπως την  μούσα του Campari  για το 2010 και κορίτσι του James Bond στο ‘Quantum of Solace’, Olga Kurylenko καθώς και τις Salma Hayek, Eva Mendes και Jessica Alba.

Τον Benicio Del Toro έντυσε ο Ιταλικός οίκος ανδρικών ενδυμάτων Ermenegildo Zegna.

Το Ημερολόγιο Campari 2011 με τίτλο «Κόκκινο Ειδύλλιο» είναι limited edition και έχει εκτυπωθεί σε μόλις 9.999 αντίτυπα παγκοσμίως, τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν στους φίλους και θαυμαστές του.

Η σύλληψη και η παραγωγή του Ημερολογίου έγινε με τη συνεργασία της Les Enfants Pictures.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.campari.com

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ