Market

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ KIEHL'S

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11021-35391.jpg

Η Kiehl's στο attica Πανεπιστημίου, ενεργός πολίτης με περιβαλλοντική δράση σε συνεργασία με την KM Πρότυπη Γειτονιά. Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Μεταξουργείο και επί της οδού Σφακτηρίας αρ. 5-7, οι φίλοι, εθελοντές της Kiehl's στο attica, μεταξύ των οποίων η σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη, οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Τζένη Μπότση κ.ά., τα μέλη της ομάδας ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά, μαζί με κατοίκους, γείτονες και επισκέπτες, μεταμόρφωσαν ένα οικόπεδο που παραχώρησε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε., σε χώρο παιχνιδιού και χαράς για τα παιδιά της περιοχής.

Η Kiehl's, η αγαπημένη μάρκα των avant garde αλλά και όλων των urbanites του κόσμου, με ιστορία άνω των 150 ετών στο χώρο των φυτικών καλλυντικών φαρμακευτικής προέλευσης, χαρακτηρίζεται από την προσφορά έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Πιστή στη φιλοσοφία της και με αφορμή την παρουσία της στο attica Πανεπιστημίου, ολοκλήρωσε με επιτυχία την 2η περιβαλλοντική της δράση, προσφέροντας έργο στη νέα της γειτονιά. Η δράση είχε στόχο την αξιοποίηση ενός κενού οικοπέδου στο Μεταξουργείο, μια περιοχή που έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες, μεταμορφώνοντάς το σε ένα σύγχρονο χώρο πράσινου και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Το έργο πραγματοποιήθηκε με την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή εθελοντών και φίλων των προϊόντων της Kiehl's που, με τη καθοδήγηση των ειδικών της ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά και βάσει του σχεδίου του Αρχιτεκτονικού Γραφείου VOIS, έδωσαν μια φωτεινή ανάσα στο γκρίζο της περιοχής με πράσινο, δένδρα, και πρωτότυπα παιχνίδια. Επιπλέον, δημιούργησαν και έναν μικρό κήπο με βότανα και φυτά που φύονται παραδοσιακά στην Αθήνα.

Η Kiehl's στο attica χορήγησε τη συγκεκριμένη δράση, ώστε να συνεχιστεί η σειρά πρωτοβουλιών της ομάδας ΚΜ Πρότυπη Γειτονιά, με σκοπό την προσωρινή αξιοποίηση κενών οικοπέδων στην περιοχή, κατά τρόπο που να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής στην γειτονιά, διασφαλίζοντας, παράλληλα, το δικαίωμα του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση του οικοπέδου οποιαδήποτε στιγμή. Αυτός ο πολύτιμος για την περιοχή χώρος πράσινου και αναψυχής δημιουργήθηκε για να θυμίζει σε όλους μας το δικαίωμα των παιδιών σε δημόσιους χώρους πράσινου και παιχνιδιού, που λείπουν από την πόλη μας!

Φωτογραφίες: STUDIO PANOULIS

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ