Market

DUO, το νέο μας… gadget στο σεξ!

Ανανεωμένο, έξυπνο, αξιόπιστο, ερωτικό. Το νέο trend στο κρεβάτι μας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι άντρες, λένε οι έρευνες, το σκέφτονται συνέχεια. Κάπου στα ίδια επίπεδα βρίσκονται και οι γυναίκες. Για σεξ μιλάμε φυσικά και εδώ έχουμε την εξαίρεση του κανόνα που λέει ότι στους δύο τρίτος δεν χωράει. Το τρίτο «πρόσωπο» της σχέσης είναι τα προφυλακτικά DUO, που άλλαξαν, ανανεώθηκαν και υπόσχονται έναν καυτό αέρα αλλαγής στην ερωτική μας ζωή!

Με μια ολοκληρωμένη σειρά 10 διαφορετικών τύπων προφυλακτικού, τα DUO έρχονται πιο sexy από ποτέ, σε μαύρη ολοκαίνουργια συσκευασία και με έξυπνο design, το οποίο μάλιστα είναι εμπνευσμένο εδώ στην Ελλάδα, η οποία και αποτελεί την πρώτη χώρα του κόσμου όπου λανσάρεται η νέα εικόνα.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή για το DUO είναι το χρώμα. Αισθησιακό, μυστηριώδες και σαγηνευτικό, το μαύρο χρώμα στη συσκευασία μας βάζει στο κλίμα. Δεύτερη αλλαγή το σχήμα του κύκλου που, με ζωηρά χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια, παραπέμπουν στο κάθε είδος προφυλακτικού. Διαφορετικό είναι και το λογότυπο, με νέα αισθησιακή γραμματοσειρά, ενώ η πιο συναρπαστική, ίσως, ανανέωση αφορά στο μέγεθός του:Το DUO άλλαξε μέγεθος και από 52mm έγινε 56mm σε πλάτος, ενώ έχει πλέον και νέο σχήμα κεφαλής 65mm, που κάνει πιο άνετη την εφαρμογή του.

Ακόμη, έχει γίνει χρήση προηγμένης τεχνολογίας latex. Τα υψηλά πρότυπα που έχουν ακολουθηθεί στην παραγωγή του νέου DUO εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή και ανθεκτικότητα, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 8 πιστοποιητικά ποιότητας, που κατέχει ήδη το προϊόν!

image

Συνολικά 10 διαφορετικοί τύποι προφυλακτικών στη νέα σειρά, που στη συσκευασία τους όλα έχουν έναν ενδεικτικό κύκλο που παραπέμπει στο κάθε είδος!

Τσέκαρε μερικά από αυτά:

DUO Natural: Το κανονικό προφυλακτικό παρέχει αντισυλληπτική προστασία και ασφαλή προφύλαξη και αποτελεί αξιόπιστο προφυλακτικό για φυσική απόλαυση. Θα το αναγνωρίσετε από τον ομοιόμορφο μπλε κύκλο στα χρώματα του κανονικού προφυλακτικού DUO.

DUO Extra Thin: Είναι τόσο λεπτό που σας επιτρέπει να αισθάνεστε τη θερμότητα του συντρόφου σας. Θα το αναγνωρίσετε από τον λεπτό κόκκινο κύκλο.

DUO Easy Fit: Το ειδικό του σχήμα με πιο πλατιά κεφαλή επιτρέπει την εύκολη, άνετη και επιτυχημένη εφαρμογή του προφυλακτικού, πλάτους 65mm. Θα το αναγνωρίσετε από τον κύκλο με το «χαμόγελο».

DUO G-Pleasure: Με κουκίδες και ραβδώσεις στην επιφάνεια, χαρίζει εντονότερη διέγερση για τη γυναίκα. Ο κύκλος του είναι ροζ, με κουκίδες και ραβδώσεις περιμετρικά, όπως το σχήμα του προφυλακτικού.

DUO Tornado Passion: Σε σχήμα εμπνευσμένο από τον ανεμοστρόβιλο στην κεφαλή και με ραβδώσεις στη βάση χαρίζει μια μοναδική εμπειρία και μεγαλύτερη ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους. Θα το αναγνωρίσετε από τον κόκκινο κύκλο με απεικόνιση της δίνης του ανεμοστρόβιλου.