Market

XXL Εβδομάδα στα Lidl

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από 13 μέχρι 18 Ιουλίου βρείτε στα καταστήματα Lidl μια ποικιλία προϊόντων XXL σε μοναδικές τιμές. Προμηθευτείτε επιλεγμένα προϊόντα της Lidl σε μεγαλύτερα μεγέθη και σε καλύτερη τιμή και επωφεληθείτε αυτής της μοναδικής προσφοράς.

65869_Gelatelli Παγωτό αμύγδαλο ξυλάκι XXL

Ο απίθανος γευστικός συνδυασμός με βανίλια, επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και τραγανά κομματάκια αμύγδαλου θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το παγωτό που τόσο αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

n

51104_Milbona Γκούντα σε φέτες XXL

Η απολαυστική γκούντα Milbona, με 48% λιπαρά είναι ιδανική για τοστ ή για διάφορα γεύματα στο φούρνο, καθώς λιώνει πολύ εύκολα. Συνδυάζεται επίσης ιδανικά με σαλάτες και φρούτα.

52968_ Toujours Mωρομάντηλα υγρά comfort/ sensitive XXL

Με aloe vera ή χαμομήλι, τα Toujours μωρομάντηλά μας είναι ιδιαίτερα απαλά χάρη στη λοσιόν με την οποία είναι εμποτισμένα και έτσι είναι κατάλληλα για την απαλή και ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας.

n

52368_Trattoria Alfredo Πίτσα μαργαρίτα XXL κατεψυγμένη

Η φημισμένη πίτσα μαργαρίτα μας με λεπτή και τραγανή ζύμη, παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή ιταλική συνταγή. Ψημένη σε φούρνο με πέτρα, με πλούσια σάλτσα τομάτας, μοτσαρέλα και τυρί ένταμ σίγουρα θα σας απογειώσει γευστικά.

n

96120_Ocean Trader Fish fingers XXL κατεψυγμένα

Τα αγαπημένα σας νόστιμα και τραγανά στικς κίτρινου μπακαλιάρου, τηγανιτά ή ψημένα στο φούρνο, θα σας χαρίσουν ένα εύκολο και λαχταριστό γεύμα. Βρείτε τα σε συσκευασία XXL και κερδίστε περισσότερη απόλαυση!