Market

Το 3ο adidas Open Run πάει… νότια!

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, Παραλία Φαλήρου στις 19:30

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το 3ο adidas Open Run είναι εδώ! Η συνήθεια που έγινε λατρεία επανέρχεται σε ένα αγαπημένο σημείο των νοτίων προαστίων. Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού στις 19:30 στην παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης) για να τρέξουμε παρέα δίπλα στη θάλασσα και να γεμίσουμε την παραλιακή με ενέργεια και ρυθμό.

Η adidas μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις σε αυτή την απόλυτα καλοκαιρινή διαδρομή! Η πιο fun ομάδα τυμπανιστών θα δώσουν το ρυθμό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αλλά και σε όλη τη διαδρομή. Στον τερματισμό, η μεγαλύτερη running παρέα της πόλης θα απολαύσει τα αγαπημένα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστεί με παγωμένα νερά ΑΥΡΑ και θα ανακτήσει δυνάμεις με το απόλυτο ισοτονικό ενεργειακό sports drink δύο γεύσεων, Powerade.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ! Από το 3ο adidas Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα super girls, Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction που έχουν αναλάβει την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ αντιστοίχως, στην παραλία του Φαλήρου. Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.boostathens.gr, μάθε τα πάντα για το αγαπημένο σου running event και δες όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα adidas Open Runs. Δες πρόλαβες; Έχεις τη δυνατότητα να γραφτείς on the spot την ημέρα του event. Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 18:00, στην παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης).