Amita Free
Big Stories

4 free πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι στην πόλη

Το καλοκαίρι είναι για να το ζεις Free!
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

4 δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα το καλοκαίρι μαζί με την Amita Free

Το καλοκαίρι η Αθήνα μεταμορφώνεται. Δεν είναι μόνο οι μέρες που μεγαλώνουν και ο ανέφελος γαλανός ουρανός που την κάνουν να μοιάζει με άλλη πόλη. Είναι κυρίως η διάθεση των κατοίκων της. Ατέλειωτες βόλτες, δροσερές βουτιές, μουσική, φλερτ και γνωριμίες. Το καλοκαίρι οι Αθηναίοι νιώθουμε πιο χαρούμενοι, πιο ανάλαφροι, πιο ελεύθεροι, γιατί το ζούμε… Free! Ακριβώς όπως μας έμαθε η αγαπημένη μας Amita Free!

Η Amita Free είναι ένας απολαυστικός χυμός χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Όλη η γλύκα της προέρχεται από το φυτό στέβια, κι έτσι στο ποτήρι μας έχουμε την ίδια απόλαυση αλλά με λιγότερες θερμίδες, από τα αντίστοιχα φρουτοποτά με ζάχαρη. Με άλλα λόγια είναι ακριβώς ο δροσερός χυμός που χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι μας. Κυκλοφορεί σε τέσσερις γεύσεις (πορτοκάλι-βερίκοκο-μήλο, βύσσινο, πορτοκάλι-καρότο-λεμόνι και ροδάκινο), οπότε διάλεξε την αγαπημένη σου, βάλε την στην τσάντα σου και πάμε να ανακαλύψουμε την πόλη μας από την αρχή!

Amita Free

4 free πράγματα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι στην Αθήνα

1. «Όλη η Αθήνα μία Σκηνή 2023»

Ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων μετατρέπει όλη την πόλη έως και τις 4 Αυγούστου σε μία μεγάλη σκηνή, μέσα από το πρόγραμμα «Όλη η Αθήνα μία Σκηνή 2023». Τι σημαίνει αυτό; Ότι στα θέατρα, στις πλατείες, στα πάρκα και σε άλλους υπαίθριους χώρους της Αθήνας μας περιμένουν σχεδόν κάθε βράδυ του καλοκαιριού συναυλίες, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, χορευτικά πάρτι και μουσικά αφιερώματα. Θα χορέψεις πολύ, θα τραγουδήσεις και σίγουρα θα διψάσεις, οπότε με τίποτα μην αφήσεις πίσω την αγαπημένη σου Amita Free! Δες όλο το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

2. Βουτιές σε καταγάλανα νερά

Έχει η Αθήνα εξωτικές παραλίες; Κι όμως ναι! Και μάλιστα μία ανάσα (εντάξει δύο…) μακριά από το κέντρο της. Πάρε φίλους καλούς κι ένα ψυγειάκι παραλίας για να κρατάς παγωμένη την Amita Free σου, μπες στο αυτοκίνητο και έφυγες για βουτιές! Ανακάλυψε τις 10 καλύτερες παραλίες κοντά στην Αθήνα πατώντας εδώ.

1. “Fool Moon Sleepover” στο ΚΠΙΣΝ

Θυμάσαι τότε που ήμασταν μικροί και κοιμόμασταν στην ταράτσα κάτω από τα αστέρια μαζί με όλους μας τους φίλους; Τι θα έλεγες να το κάνουμε πάλι; Αυτή τη φορά, όμως, όχι στην ταράτσα, αλλά στο γρασίδι του ΚΠΙΣΝ! Παρέα με αγαπημένες ταινίες, (silent) Disco πάρτι, βαρκάδα στο κανάλι του ΚΠΙΣΝ και λίγη Yoga την Ανατολή! Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μάλλον βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει τη μεγαλύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού, την Τρίτη 1 Αυγούστου. Πάρε το sleeping bag σου, την αγαπημένη σου Amita Free και πάμε να κοιμηθούμε αγκαλιά κάτω από τα αστέρια!

2. Δροσιά και βόλτες στους κήπους

Για τις πιο καυτές μέρες του φετινού καλοκαιριού, υπάρχει λύση και όχι, δεν χρειάζεται να μείνεις στον καναπέ αγκαλιά με τον ανεμιστήρα. Βάλε ελαφριά ρούχα, άνετα παπούτσια, πάρε μαζί την Amita Free για να μένεις ενυδατωμένος χωρίς θερμίδες και φύγαμε για τα πιο δροσερά καταφύγια της Αθήνας: 1. Το Πεδίον του Άρεως και 2. Τον Εθνικό Κήπο! Εκεί, κάτω από την παχιά σκιά των δέντρων και τη δροσιά από τα μικρά ρυάκια ή τα σιντριβάνια έχεις την αίσθηση μίας δροσερής ανοιξιάτικης μέρας, ακόμα και αν είναι αυγουστιάτικος καύσωνας (εγγυημένα)! Ε, και όσο να 'ναι μία παγωμένη Amita Free πάντα βοηθάει…

Amita Free

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα