Advertorial

Δήμαρχος Grill & Wine, ένα όμορφο εστιατόριο για κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή

Αναλαμβάνει κάθε είδους εκδήλωση με επαγγελματισμό και φινέτσα

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμαρχος Grill & Wine

Το εστιατόριο Δήμαρχος Grill & Wine στην Κηφισιά είναι ιδανικό για κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση

Σήμερα, οι επιλογές για ένα καλό εστιατόριο με νόστιμο και ποιοτικό φαγητό είναι περισσότερες παρά ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα κάποια εστιατόρια που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών, των πρώτων υλών, αλλά και για τη δυνατότητα διοργάνωσης ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Ένα από αυτά τα εστιατόρια είναι το "Δήμαρχος Grill & Wine", που βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς, στα ήσυχα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Το εστιατόριο αυτό δεν προσφέρει μόνο όμορφη ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένο design, αλλά και μια πλούσια γκάμα από πιάτα και επιλογές μενού για κάθε γευστική προτίμηση. Με βάση την ελληνική κουζίνα και παράδοση, το Δήμαρχος Grill & Wine έχει «χτίσει» ένα μενού με εκπληκτικές πρώτες ύλες και μια ονειρική κάβα κρασιών που μπορεί να απογειώσει κάθε πιάτο.

Δήμαρχος Grill & Wine

Το "Δήμαρχος Grill & Wine" είναι ιδανικό για την οργάνωση μιας ευρείας γκάμας εκδηλώσεων, όπως δεξιώσεις γάμου, βάπτισης αλλά και εταιρικών γευμάτων ή events. Ο χώρος είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει έως 120 άτομα, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για την εκδήλωσή σας, ειδικά αν στοχεύετε σε μια λίγο πιο μικρή και οικονομική δεξίωση.

Οι επαγγελματίες του εστιατορίου είναι έμπειροι στην οργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων και πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν στην επιλογή του μενού, τη διακόσμηση και τη σχεδίαση του γεύματος. Άλλωστε υπάρχουν διάφορα μενού για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σας, ενώ δεν λείπει και η δυνατότητα εξατομικευμένων μενού σύμφωνα με τις ανάγκες των καλεσμένων σας.

Ένα ακόμα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Δήμαρχος Grill & Wine να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα εστιατόρια της περιοχής, από το 2020 και μετά όταν κι άνοιξε, είναι ότι το προσωπικό είναι άψογα εκπαιδευμένο για να σας παρέχει τη καλύτερη δυνατή φιλοξενία και εξυπηρέτηση.

Δήμαρχος Grill & Wine

Είτε επισκεφτείτε το Δήμαρχος Grill & Wine για ένα ρομαντικό δείπνο είτε για ένα επαγγελματικό γεύμα, θα εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο δυνατό επαγγελματισμό και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Ειδικά για μια εκδήλωση όπως ο γάμος ή η βάπτιση είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή την ξεχωριστή ημέρα άνθρωποι επαγγελματίες θα είναι εκεί για να φροντίσουν τα πάντα να κυλήσουν όπως ονειρεύεστε.

Πέρα όμως από τις οικογενειακές και προσωπικές εκδηλώσεις, το Δήμαρχος Grill & Wine μπορεί να αναλάβει ακόμα και την εταιρική σας εκδήλωση. Με προσεκτικά διαλεγμένα μενού, βασισμένα στις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να οργανώσετε από απλά γεύματα για τους συνεργάτες σας, μέχρι επίσημα δείπνα για τους πιο σημαντικούς σας πελάτες.

Δήμαρχος Grill & Wine

Το ίδιο το εστιατόριο εκπέμπει μια ζεστή και ελκυστική ατμόσφαιρα που σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Το μεγάλο λευκό τζάκι που κυριαρχεί στη κεντρική σάλα μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ η μοντέρνα, μίνιμαλ διακόσμηση με μικρά διακριτά στοιχεία παραδοσιακού στιλ (όπως ο φωτισμός, η ταπετσαρία και η επένδυση πέτρας στον τοίχο) σε κάνει αμέσως να νιώθεις οικεία.

Αποκορύφωμα αυτού του χώρου, είναι το φυσικά δομημένο κελάρι, όπου συντηρείται μία μεγάλη ποικιλία κρασιών από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες. Σε αυτό τον υπέροχο χώρο μπορείτε μάλιστα να χαρείτε το δείπνο σας ή ακόμα και ένα μικρό εταιρικό γεύμα και γύρω σας να περιβάλλεστε από κρασιά όλου του κόσμου!

Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι υπάρχει εξωτερικός χώρος, που θα φανεί πολύ χρήσιμος σε δεξιώσεις βάπτισης, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος δημιουργικής απασχόλησης των μικρών καλεσμένων σας.

Δήμαρχος Grill & Wine

Ο συνδυασμός του μοντέρνου με το παραδοσιακό που θα παρατηρήσετε στο χώρο, αντανακλάται και στο μενού. Η παράδοση και οι γεύσεις των παιδικών μας χρόνων συναντούν το καινούργιο στοιχείο που ψάχνουμε όλοι όταν κάνουμε μια κράτηση για φαγητό.

Συνοπτικά, το Δήμαρχος Grill & Wine, είναι ένα πραγματικό διαμάντι στη λίστα των ελληνικών εστιατορίων που βρίσκονται στα Βόρεια Προάστια. Η εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα, η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η πεντανόστιμη κουζίνα του, το κάνουν μια από τις κορυφαίες επιλογές στην περιοχή, για οποιονδήποτε αναζητά το καλό φαγητό αλλά και ένα μέρος για να δημιουργήσει τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Την επόμενη φορά που θα είστε στη Κηφισιά, κάντε την κράτηση σας, και δεν θα το μετανιώσετε.

Ολύμπου 21 & Χρήστου Λαδά, Κηφισιά, 211 4171391, www.dimarxosfood.gr, Fb: @dimarxosfood, Instagram: @dimarxosfood

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ