Advertorial

Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Με τόσα πολλά να διακυβεύονται, πόσο καιρό μπορεί ο Ντάμπλντορ να παραμείνει αμέτοχος;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στο Village Cinemas at The Mall.

Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ», η νέα περιπέτεια από το Wizarding World™ που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γέιτς δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, σε σενάριο των Τζ. Κ. Ρόουλινγκ & Στιβ Κλοβς, έρχεται στους κινηματογράφους.

«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) κινείται για να πάρει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν) να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Γκρίντελβαλντ. Αλλά με τόσα πολλά να διακυβεύονται, πόσο καιρό μπορεί ο Ντάμπλντορ να παραμείνει αμέτοχος;

Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ (Fantastic Beasts The Secrets of Dumbledore) | Trailer 1

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στο Village Cinemas at The Mall, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου (ώρα προσέλευσης κοινού στις 19:30) στην αίθουσα SPHERA. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Φανταστικά Ζώα» στο θέμα μέχρι τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 21.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

«Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ