Advertorial

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Αντίο κύριε Χάφμαν»

Ο Φρεντ Καβαγιέ μεταφέρει ιδανικά την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της γερμανικής κατοχής στο Παρίσι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντίο κύριε Χάφμαν (Farewell Mr. Haffmann)

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Αντίο κύριε Χάφμαν» στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ.

Παρίσι 1941. Ο Φράνσουα Μερσιέ, ένας συνηθισμένος άντρας με μόνο σκοπό να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του Μπλανς, εργάζεται για τον κύριο Χάφμαν, έναν ταλαντούχο εβραίο κοσμηματοπώλη. Υπό τη σκιά της γερμανικής κατοχής, εργοδότης και υπάλληλος αναγκάζονται να συνάψουν μία συμφωνία που, με το πέρασμα του χρόνου, θα επηρεάσει τη ζωή τους ανεπανόρθωτα.

Αντίο κύριε Χάφμαν (Farewell Mr. Haffmann) | Trailer

Ο Ντανιέλ Οτέιγ πρωταγωνιστεί στο αγωνιώδες δράμα «Αντίο κύριε Χάφμαν» με συμπρωταγωνιστές τον Ζιλ Λελούς και τη Σαρά Ζιραντό. Ο έμπειρος στα ψυχολογικά θρίλερ Φρεντ Καβαγιέ μεταφέρει ιδανικά την κλειστοφοβική ατμόσφαιρα της γερμανικής κατοχής στο Παρίσι, καθώς οι τρεις ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με επικίνδυνες συνθήκες που δοκιμάζουν την αντοχή και την ηθική τους.

Αντίο κύριε Χάφμαν (Farewell Mr. Haffmann)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Αντίο κύριε Χάφμαν» στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 19:30 (ώρα προσέλευσης στις 19:00). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Αντίο κύριε Χάφμαν» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 21.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

Αντίο κύριε Χάφμαν (Farewell Mr. Haffmann)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ