Advertorial

Οι «must» βόλτες για το 2022

Τεράστιοι -μα άγνωστοι- κήποι, πάρκα δίπλα στη θάλασσα, κλασικές συνοικίες, αλλά και ανανεωμένες γειτονιές υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, όπως το νέο PULZE.

Έφη Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Περίπατοι και βόλτες από την Πλάκα μέχρι τον Πειραιά που σας καλούν να εξερευνήσετε την όμορφη πλευρά της πόλης.

Μία από τις πολύτιμες απολαύσεις που προσφέρει ο χειμώνας είναι αυτές οι ηλιόλουστες, αλλά δροσερές ημέρες, που είναι ιδανικές για βόλτα και περπάτημα μέχρι νωρίς το απόγευμα (αν και με καλή παρέα, θα θες να συνεχίσεις και μετά τη δύση του ήλιου). Ευτυχώς, πλέον έχεις στη διάθεσή σου επιλογές που βρίσκονται πολύ κοντά στην πόλη. Τόσο κοντά, ώστε πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να πάρεις το αυτοκίνητό για να ανακαλύψεις νέους περιπάτους και να νιώσεις ότι γνωρίζεις την Αθήνα ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι λίγες εμπειρίες γεννούν τόσο ενθουσιασμό όσο το να αναβαθμίζεις τις ήδη αγαπημένες σου συνήθειες, όπως μια βόλτα σε μια περιοχή που δεν πίστευες ότι έχει κάτι να σου πει, μέχρι την απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού, η οποία έχει πάει σε άλλο επίπεδο με τη συσκευή PULZE. Ένα προϊόν νέας γενιάς από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff, που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του καθώς προσφέρει όσα αναζητούν οι ενήλικοι καπνιστές.

Παρακάτω θα βρεις 4 must βόλτες για το 2022. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτίσεις την όλα-σε-μία PULZE συσκευή σου για 90 λεπτά. Η συσκευή θέρμανσης καπνού PULZE, δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη φόρτισης και σου προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις, όσο μακριά και αν φτάσεις. 

© PULZE

Experience Park | Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού

Ξεκινάμε με το πρώτο έργο της μεγάλης ανάπλασης στο χώρο του πρώην αεροδρομίου. Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει η λειτουργία του Experience Park, με έκταση πάνω από 70 στρέμματα και περισσότερα από 500 δέντρα και 55.000 φυτά. Ένας χώρος φτιαγμένος για να γίνει το καταφύγιό σου από την πολύβουη καθημερινότητα προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση. Δεσπόζουν τα εντυπωσιακά light installations, αλλά και το σιντριβάνι. Και καθώς θα απολαμβάνεις τον χαλαρωτικό συνδυασμό που δημιουργεί το στοιχείο του νερού με τη μεσογειακή φύση στον κήπο με τα ελαιόδεντρα, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως η συσκευή PULZE ενεργοποιηθεί κατά λάθος για όση ώρα την έχεις στην τσέπη ή την τσάντα σου, καθώς διαθέτει λειτουργία κλειδώματος για να σε απαλλάσσει από τέτοιες έγνοιες.  Αποκλειστικά για απογευματινές και βραδινές βόλτες, καθώς λειτουργεί από τις 17:00 έως τις 22:00. 

 

Διομήδειος Βοτανικός Κήπος | Ιερά Οδός 403

Εδώ έχουμε το εξής παράδοξο. Πρόκειται για ένα ελάχιστα γνωστό κήπο, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της Ανατολικής Ευρώπης. Με ολοήμερο ωράριο (από τις 8 το πρωί έως τη δύση του ήλιου), μπορείς να απολαύσεις στα 1.860 στρέμματα της έκτασής του καταπράσινες διαδρομές με περισσότερα από 550 διαφορετικά είδη φυτών. Είδες πόσο μετρούν οι επιλογές; Γι’ αυτό και με το PULZE μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο διαφορετικές λειτουργίες θέρμανσης. Τη λειτουργία Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία και την Eco για μία πιο ήπια εμπειρία. Η πρώτη ενεργοποιείται μόλις πατήσεις το κουμπί λειτουργίας και το αφήσεις  στην πρώτη δόνηση, ενώ η δεύτερη όταν το αφήσεις στη δεύτερη δόνηση. Στρώσε καρό τραπεζομάντηλο για αξέχαστα πικ νικ.

Μικρολίμανο | Πειραιάς

Με τον Πειραιά να έχει επιστρέψει στο χάρτη της διασκέδασης, είτε συστήνοντας νέες πιάτσες, είτε αναβαθμίζοντας παλιές και αγαπημένες, ήρθε η ώρα να ξανακατέβεις στο Μικρολίμανο για… βόλτα. Η  εκ βάθρων ανάπλαση της περιοχής (στο κομμάτι από τον ΝΑΣ μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό) θα σε εντυπωσιάσει, καθώς μια πολύ όμορφη διαδρομή έχει χαραχθεί δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων είναι πλέον περιορισμένη (κυρίως για λόγους ανεφοδιασμού). 

Αναφιώτικα | Πλάκα

Κλασική επιλογή, πάντα αγαπημένη και για αυτό θα έχει θέση κάθε χρόνο στις λίστες με τις βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα. Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψεις αυτή τη «μυστική» συνοικία. Κάθε στιγμή είναι η κατάλληλη για να ανηφορίσεις δεξιά στα στενά της Πλάκας και να βρεθείς σε αυτά τα δύο-τρία σοκάκια που κρέμονται κάτω από το βράχο της Ακρόπολης και είναι λες και ξεπήδησαν κατευθείαν από το Αιγαίο. Εδώ δεν μιλάμε απλά για καταφύγιο, αλλά για έναν απόλυτα απολαυστικό «μικρόκοσμο». Άσε το GPS στην άκρη -θα σε μπερδέψει- και εμπιστεύσου τις οδηγίες των κατοίκων ή όσων γνωρίζουν πώς να φτάνουν εκεί. Ναι, ίσως να μην είναι εύκολο, αλλά για τα εύκολα έχεις το PULZE. Από τον απλό και εύκολο γρήγορο καθαρισμό, χάρη στο ενσωματωμένο εργαλείο γρήγορου καθαρισμού στη βάση της συσκευής, μέχρι τη γρήγορη ενεργοποίηση της συσκευής με ένα κουμπί. Κι αν έχεις απορίες, η εξυπηρέτηση πελατών PULZE Care θα είναι στη διάθεσή σου για να σε καθοδηγήσει. 

Βόλτες κοντά στη θάλασσα ή μέσα σε πυκνόφυτους κήπους με σπάνια βλάστηση ή ακόμα και μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Κάθε μία έχει τη δική της ομορφιά και μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Πόσο μάλλον όταν έχεις μαζί σου το PULZE, που αναβαθμίζει την απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού για τους ενήλικες καπνιστές σε μια ασυνήθιστα πρακτική και διακριτική εμπειρία, με λιγότερη μυρωδιά.  Οι βόλτες που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα σου σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να τις περπατήσεις.