Advertorial

Κερδίστε 15 lunch bags και κουπόνια παραγγελίας από το ΒΟΧ

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
BOX, υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE

Διαγωνισμός Athens Voice και BOX: Κερδίστε 15 lunch bags από το ΒΟΧ και κουπόνια των 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Έναν ακόμα μοναδικό καλοκαιρινό διαγωνισμό έχουμε σήμερα για εσάς. Αυτή τη φορά 15 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βολικό και στυλάτο lunch bag από το ΒΟΧ, το delivery που πάντα κερδίζεις, αξίας 30€ το ένα, σε μαύρο χρώμα, αλλά και δύο κουπόνια των 10€.

Η καλύτερη επιλογή για να αποθηκεύετε το φαγητό σας. Διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες και είναι κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά. Ένα κομψό και πρακτικό lunch bag, ιδανικό για τη δουλειά, την εκδρομή, το σχολείο και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας φαγητό.

BOX, υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE

Το BOX «μεγαλώνει» καθώς ξεπέρασε τα 9.000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app (κριτική πιάτου, share κλπ.) ο χρήστης μπορεί να συλλέξει πόντους και να τους εξαργυρώσει σε εκπτώσεις ή πακέτα GB από την COSMOTE. Σε κάθε πιάτο, σε κάθε μαγαζί, χωρίς περιορισμούς. Και όλα αυτά άμεσα, μετά το τέλος της παραγγελίας. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν και σε δωροεπιταγές ή σε επιπλέον εκπτώσεις με κωδικούς COSMOTE Deals for You.

Το ΒΟΧ φέρνει, επίσης, στην πόρτα του σπιτιού σας και τα ψώνια από τα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «Κρητικός». Μπορείτε να παραγγείλετε πάνω από 10.000 κωδικούς ανά αλυσίδα σούπερ μάρκετ- με παράδοση ακόμα και αυθημερόν, σε πάνω από 50 πόλεις συνολικά σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

BOX, υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE

Στο BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες, μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας γευστικό προφίλ, αλλά και να προγραμματίσετε την ώρα και την τοποθεσία παράδοσης της κάθε παραγγελίας. Θα βρείτε, επίσης, καταστήματα μαναβικής, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, delicatessen, κάβες, βιολογικά προϊόντα, αλλά και ζαχαροπλαστεία. Η πλατφόρμα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές και προχωρώντας σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης.

BOX, υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ 

Η Athens Voice και το BOX δίνουν τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να κερδίσουν ένα lunchbag και 2 κουπόνια των 10€ για να εξαργυρώσουν στην επόμενη παραγγελία τους*. Αν θέλεις να τα διεκδικήσεις, στείλε e-mail στο contest@athensvoice.gr με ονοματεπώνυμο και αριθμό επικοινωνίας γράφοντας «BOX» στο θέμα, μέχρι τις 6 Αυγούστου 2021, ώρα 11.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ