Advertorial

Απόδραση στο LaLiBay Resort & Spa στην Αίγινα

Μια όαση πολυτέλειας, ηρεμίας και χαλάρωσης

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LALI BAY HOTEL

LaLiBay Resort & Spa: Απόδραση σε μια όαση πολυτέλειας, ηρεμίας και χαλάρωσης στην Αίγινα

To LaLiBay Resort & Spa καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες του το 2020, προσφέροντάς τους μια μοναδική 5* εμπειρία, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού. Χτισμένο σε μια καταπράσινη περιοχή στην Αιγινήτισσα, απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το λιμάνι και τη χώρα του νησιού και 3 χιλιόμετρα από τον παραδοσιακό και γραφικό οικισμό της Πέρδικας.

LaLi Bay Resort & Spa

LaLi Bay Resort & Spa

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, διαθέτουν μίνιμαλ & μοντέρνα διακόσμηση, με απαλά γήινα χρώματα και κρυφό φωτισμό. Η ηρεμία από τον ήχο των κυμάτων σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας στρώμα θα σας χαρίσουν έναν αναζωογονητικό ύπνο. Άνεση και πολυτέλεια θα βρείτε, επίσης, και στο ευρύχωρο μπάνιο κάθε δωματίου. Το resort είναι απολύτως προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες, διαθέτοντας ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια και εγκαταστάσεις κατάλληλες για χρήση αναπηρικού αμαξιδίου.

LaLi Bay Resort & Spa

Ο Σεφ του ξενοδοχείου προσφέρει μια νέα γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου, βασισμένη στην ελληνική καλοκαιρινή κουζίνα. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν γνώριμες γεύσεις σε νέες εκδοχές, πάντα με φρέσκα υλικά εποχής, τόσο στο Beach Bar Αχινός όσο και στο gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου, Κάβος. Φρέσκα ψάρια, παραδοσιακές συνταγές με επιλεγμένα υλικά, που συνδυάζουν την ποιότητα με την απλότητα, θα σας συναρπάσουν, καθώς θαυμάζετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του Σαρωνικού Κόλπου!

Στο LaLiBay Resort & Spa οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ανάσες δροσιάς στην πισίνα με θαλασσινό νερό, αλλά και στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το θέρετρο.

LaLi Bay Resort & Spa

Το σπα στο LaLi Bay Resort & Spa

Οι λάτρεις του spa, έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν χαλαρωτικές στιγμές απολαμβάνοντας εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος στο Πηγή Spa. Το απόλυτο καταφύγιο ευεξίας βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη φύση, και προσφέρει ποικίλες θεραπείες σώματος και προσώπου, υδροθεραπείες και μασάζ, όχι μόνο στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και σε εξωτερικούς επισκέπτες, κατόπιν πρότερης συνεννόησης και ραντεβού. Οι εγκαταστάσεις του LaLiBay Resort & Spa περιλαμβάνουν πισίνα Spa, ειδικό υδρομασάζ και πολλές άλλες επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ομαδικά είτε ατομικά.

Όσοι αγαπούν τα σπορ, μπορούν να επισκέπτονται τακτικά τα γήπεδα τένις & μπάσκετ, ενώ υπάρχει και χώρος εξοπλισμένος για functional training, ιδανικός για ατομική προπόνηση.

Το συνεδριακό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, Πουνέντες μπορεί να υποστηρίξει εταιρικές ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 600 m2 με το ιδιωτικό μπαρ και τη μαγευτική θέα στον Σαρωνικό μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις μέχρι 100 ατόμων.

Χώρoς Πουνέντες

LaLi bay Resort & Spa

Παράλληλα, παρέχεται, επίσης, και ανάλογος εξωτερικός χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων, στο υπαίθριο αμφιθέατρο, Αριστοφάνης. Το LaLiBay Resort & Spa υπόσχεται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς οι επισκέπτες θα απολαύσουν όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς θερέτρου δίνοντας έμφαση στη χαλάρωση και την ηρεμία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις: Τηλ.: 22970 61146
Email: info@lalibay.gr
Website: https://www.lalibay.gr/
Social Media: Instagram: https://www.instagram.com/lalibayresort 
Facebook: https://www.facebook.com/lalibayhotel
LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/lalibay-resort-spa-aigina/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ