Advertorial

Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν: Κερδίστε πρόσκληση για την avant-premiere

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Γουάλας Σον, Τζίνα Γκέρσον, Λουί Γκαρέ στην ταινία «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»
Οι Γουάλας Σον, Τζίνα Γκέρσον, Λουί Γκαρέ στην ταινία «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»

Διαγωνισμός Athens Voice & Tanweer: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν» του Γούντι Άλεν.

Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν (Γουάλας Σον) συνοδεύει τη σύζυγο του Σου (Τζίνα Γκέρσον) στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτη Φιλίπ (Λουί Γκαρέλ). Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας (Ελένα Ανάγια) και κάτι μέσα του αλλάζει. Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΡΙΦΚΙΝ (Rifkin's Festival) - Official Trailer

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με τη νέα του ταινία με φόντο το κοσμοπολίτικο Σαν Σεμπαστιάν -όπου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο διάσημο, ομώνυμο κινηματογραφικό φεστιβάλ- με ένα πρωτοκλασάτο καστ που περιλαμβάνει τους Τζίνα Γκέρσον (Showgirls), Γουάλας Σον (Manhattan), Ελένα Ανάγια (Το Δέρμα που Κατοικώ), Σέρζι Λόπεθ (Ο Λαβύρινθος του Πάνα), Κρίστοφ Βαλτς (Άδωξοι Μπάσταρδη) και Λουί Γκαρέλ (Οι Ονειροπόλοι). Γεμάτη σουρεαλιστικές και χιουμοριστικές στιγμές, η νέα ταινία του Γούντι Άλεν μπλέκει εξωπραγματικές καταστάσεις με ιστορίες αγάπης και ερωτικής απογοήτευσης υφαίνοντας έναν φόρο τιμής στη μεταμορφωτική επίδραση του σινεμά στη ζωή μας.

Ο Γουάλας Σον και η Ελένα Ανάγια στην ταινία «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»
Ο Γουάλας Σον και η Ελένα Ανάγια στην ταινία «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»

Η ταινία ξεκινά σε ένα γραφείο ψυχαναλυτή και η όλη ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια του Μορτ καθώς κοιτάει πίσω σε ό,τι του έχει συμβεί, όχι μόνο στο ταξίδι του στο Σαν Σεμπαστιάν, αλλά και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής του. Ο Μορτ λέει ιστορίες για τους γονείς του, τις πρώτες σχέσεις του με τις γυναίκες, τον γάμο του και τον αγώνα του να βρει ένα νόημα. Κατά μια έννοια, το κοινό παίρνει τον ρόλο του ψυχιάτρου, ακούγοντας τον Μορτ να συναρμολογεί τα κομμάτια του παζλ που τον κάνουν τόσο δυστυχισμένο στην αρχή της ταινίας και παρακολουθούν αν τελικά θα βρει ελπίδα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021.

Ο Γουάλας Σον και η Τζίνα Γκέρσον στην ταινία «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»
Ο Γουάλας Σον και η Τζίνα Γκέρσον στην ταινία «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν»

Η Athens Voice και η Tanweer σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 20 διπλά εισιτήρια για την avant-premiere της ταινίας «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν», την Δευτέρα 12 Ιουλίου στο θερινό κινηματογράφο Cine Floisvos στις 21:00 (ώρα προσέλευσης κοινού στις 20:30). Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας «Ρίφκιν» στο θέμα, μέχρι τις 9/7, στις 11.00 πμ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ