Advertorial

Ραντεβού καινοτομίας στην Τεχνόπολη

Το INNOVATHENS και φέτος μας πάει ένα βήμα πιο μπροστά

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 770
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
innovathens-education-2cmyk.jpg

INNOVATHENS: Ενημερώσου για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια αιχμής και δήλωσε συμμετοχή στον Επιχειρηματικό Επιταχυντή.

Σπουδαία πράγματα γίνονται και φέτος στο INNOVATHENS, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, που από το 2014 αποτελεί σημείο συνάντησης για ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, μέντορες και ερευνητές. Ενημερώσου για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια αιχμής και μη χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε αυτά, κι αν έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να αναπτύξεις ή μια επιχείρηση που θέλεις να εξελίξεις, δήλωσε συμμετοχή στον Επιχειρηματικό Επιταχυντή!

INNOVATHENS Education

Το φθινόπωρο του 2020 το INNOVATHENS εγκαινίασε ένα νέο συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει καθημερινά online εργαστήρια και σεμινάρια που αφορούν στο marketing, το digital marketing, τα social media και το content marketing, το management, το project management και πολλά ακόμα. Μπορείς να παρακολουθήσεις πρωινά εργαστήρια με διαφορετική θεματική ανά μήνα (INNOVATHENS Academy), απογευματινά workshops αλλά και αυτοτελή σεμινάρια κάθε Παρασκευή στις 12.00. Από τον Ιανουάριο του 2021 μάλιστα, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και workshops που πραγματοποιούνται με εισηγητές επιτυχημένους επαγγελματίες σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και εταιρίες.

innovathens-education-cmyk.jpg

INNOVATHENS Business Accelerator

Είσαι μουσικός, designer ή αρχιτέκτονας; Ασχολείσαι με το cultural management; Δουλεύεις στη διαφήμιση ή έχεις πάθος για τα videogames; Είσαι καλλιτέχνης και θέλεις να εξελίξεις ή/και να προωθήσεις τη δουλειά σου; Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει το next big thing; Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή στο νέο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή που διοργανώνει το INNOVATHENS, Creative Industries Vol. 5! Για 3 μήνες, καλλιτέχνες, start-ups, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Creative & Cultural Industries (CCIs), εξελίσσουν τις ιδέες τους, σχεδιάζουν νέα projects, προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργάζονται, αλληλεπιδρούν, ανταλλάσσουν απόψεις, καλές πρακτικές και know how. Το INNOVATHENS προσφέρει σε όσους/όσες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα του Επιχειρηματικού Επιταχυντή σεμινάρια και workshops, εξατομικευμένο mentoring και coaching από gurus του είδους, επιτυχημένους επιχειρηματίες και αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς, πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης αλλά και δυνατότητες networking με τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της αγοράς και της πόλης! Δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Φεβρουαρίου.

innovathensba_ci5_1cmyk.jpg


Μάθετε περισσότερα στο www.innovathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ