Advertorial

Το TEDxMoraitisSchool «επαναπροσδιορίζει τα σύνορα»

Στόχος του η κινητοποίηση όλων μας για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TEDxMoraitisSchool

Το δεύτερο TEDxMoraitisSchool θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, με θέμα «Redefining borders»

Για δεύτερη φορά η Σχολή Μωραΐτη διοργανώνει το TEDxMoraitisSchool, με θέμα «Redefining borders», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 στο θέατρο του σχολείου και θα προσφέρεται δωρεάν ψηφιακή παρακολούθηση.

TEDxMoraitisSchool

Όλοι οι ομιλητές και οι ομιλήτριες που θα προσέλθουν θα παρουσιάσουν live τις ομιλίες τους, η λίστα των οποίων αποτελείται από 15 καταξιωμένους επιχειρηματίες, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει μια αφοσιωμένη ομάδα μαθητών του σχολείου, με αποστολή τους τη διάδοσή καινοτόμων ιδεών, απαραίτητων για την αλλαγή, η οποία είναι αναπόφευκτη και ολοένα επιταχυνόμενη. Στόχος του event είναι η κινητοποίηση όλων μας για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων. Έτσι θέμα του φετινού TEDxMoraitisSchool είναι η υπέρβαση και επαναπροσδιόριση των συνόρων σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, σε ένα προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιστημονικό επίπεδο.

TEDxMoraitisSchool
TEDxMoraitisSchool

Μια απροσδόκητη πανδημία, η μεταναστευτική κρίση και οι ραγδαία μεταβαλλόμενες γεωπολιτικές σχέσεις μας ωθούν καθημερινά στην αναθεώρηση αυτών των συνόρων. Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να λάβεις μέρος σε αυτή την αναζήτηση, μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθήσεις την φετινή εκδήλωση. Αν θες να την παρακολουθήσεις live και δωρεάν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Crowdcast, κάνε ψηφιακή κράτηση. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα για δια ζώσης παρακολούθηση της εκδήλωσης από το θέατρο της Σχολής Μωραΐτη μέσω της αγοράς του αντίστοιχου εισιτηρίου.

tedxmoraitisschool flyer
tedxmoraitisschool flyer

Κατοχυρώστε τώρα τη θέση σας στο TEDxMoraitisSchool μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, και βρείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Παρακολουθήστε την προετοιμασία της εκδήλωσης μέσω των επίσημων λογαριασμών της στο Instagram ή στο Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ