Advertorial

Στο Πίτα Παν για μια καθόλου συνηθισμένη σαλάτα

Είναι και μερικές σαλάτες που αξίζουν την προσοχή μας

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pitapan_0018.jpg

Οι υπέροχα δροσερές σαλάτες του Πίτα Παν

Ξέρω τι σκέφτεσαι… Ποιος πάει σε ένα κολασμένο σουβλατζίδικο όπως το Πίτα Παν για να παραγγείλει σαλάτα; Ποιος προσπερνάει όλες αυτές τις πίτες, τις παραγεμισμένες με καυτό γύρο, ζουμερά καλαμάκια και ζουμπουρλά μπιφτέκια για χάρη μιας σαλάτας; Ε, λοιπόν, αν η σαλάτα είναι τόσο νόστιμη, όσο αυτές του Πίτα Παν αξίζει. Ειδικά αν περνάς μια μέρα σε μια Αθήνα που καίει.

Για εκείνες τις καλοκαιρινές στιγμές, λοιπόν, που χρειάζεσαι κάτι νόστιμο, δροσερό και ελαφρύ, έχουμε να προτείνουμε μερικές καθόλου συνηθισμένες σαλάτες. Ξεχωρίσαμε τις σαλάτες που είναι μέσα σε τραγανή «φωλιά» παραδοσιακής πίτας (με άλλα λόγια η… ελληνική εκδοχή του taco bowl!). Σαλάτες χορταστικές και φρέσκες, με μπέικον, γραβιέρα και vinaigrette εσπεριδοειδών ή εναλλακτικά με κοτόπουλο, παρμεζάνα και vinaigrette ροδιού. Σαλάτες, που είναι πλέον σταθερές αξίες, όπως η Ιταλική ή εκείνη με το χαλούμι.

pitapan_0000.jpg

Γενικότερα το μενού στα Πίτα Παν (που παρεμπιπτόντως στέκονται δίπλα στην πείνα μας εδώ και 27 χρόνια) είναι πλούσιο και καθόλου τυπικό, έχει προτάσεις και συνταγές «πιταπανικές», αλλά και όλα τα παραδοσιακά που δεν μπορούν να λείπουν από ένα κλασικό σουβλατζίδικο. Η συνολική εικόνα, τόσο η γεύση όσο και η εξυπηρέτηση, αποπνέει αγάπη για τη λεπτομέρεια και δίνει προστιθέμενη αξία στο κλασικό σουβλάκι.

dsc_6327.jpg
dsc_6408.jpg

Τα Πίτα Παν θα τα βρεις σε αγαπημένες γειτονιές της Αθήνας, όπως η Αγ. Παρασκευή, το Παγκράτι και το Ν. Ψυχικό, αλλά και στο Metro Mall Athens (ακούτε εσείς οι τυχεροί των Νοτίων Προαστίων;), όπου μόλις άνοιξε ένα καινούργιο Πίτα Παν σε μια πιο fast εκδοχή. Όλα τα καταστήματα διαθέτουν γεύση και άποψη, και είναι μια εξαιρετική all day καλοκαιρινή πρόταση για δροσερά γεύματα σε… δροσερές βεράντες. Εννοείται, βέβαια, ότι κάνουν και delivery. Οπότε ξέρεις τι θα παραγγείλεις απόψε…

pitapan_0021_correctyb_1.jpg

Αγ. Παρασκευή. Πλατεία Αγ. Παρασκευής, Αγ. Ιωάννου και Γιαβάση 1

Παγκράτι. Πλατεία Κάραβελ, Ιοφώντος 33 &Αλκιμάχου 24

Ν. Ψυχικό. Πλατεία Αγ. Σοφίας, Πηνελόπης Δέλτα 31 & Σικελιανού

Αγ. Δημήτριος. Athens Metro Mall, Λεωφ, Βουλιαγμένηες 276

Online delivery www.pitapan.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ