Advertorial

Το TRESemmé προσγειώνεται στην Ελλάδα από τη NYFW

Για μαλλιά βγαλμένα από τις μεγαλύτερες διεθνείς πασαρέλες

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pan_21578.jpg
© Panoulis

Η σειρά περιποίησης μαλλιών και styling, TRESemmé, έρχεται από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στην Αθήνα και την Athens Xclusive Designers Week

Πάντα ζήλευες τα μαλλιά των μοντέλων που περπατάνε στις διεθνείς πασαρέλες; Τώρα μπορείς κι εσύ να τα έχεις κι αυτό χάρη στο TRESemmé. Πρόκειται για τη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling που πρωταγωνίστησε στο μεγαλύτερο event μόδας παγκοσμίως, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

265816.jpg
© Panoulis


Την τελευταία δεκαετία έχει καταφέρει να είναι μέσα σε όλα. Δεν είναι απλά μόνιμο μέλος στα παρασκήνια της NYFW, αλλά κάθε σεζόν δίνει και τον ρυθμό όσον αφορά τις τάσεις στα μαλλιά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι δεν είναι μόνο η νούμερο ένα επιλογή των hairstylists στις ΗΠΑ, αλλά και των γυναικών που επιλέγουν το TRESemmé στην καθημερινότητά τους, για να κάνουν την παρουσία τους αισθητή όπου κι αν βρίσκονται.

Τώρα το TRESemmé έρχεται να τονώσει και τη δική μας αυτοπεποίθηση. Τα προϊόντα της έχουν φτάσει πλέον στην Ελλάδα και βρίσκονται ήδη σε καταστήματα λιανικής, καταστήματα ομορφιάς και e-shops, για να ομορφύνουν τις μέρες μας.

pan_21558.jpg
© Panoulis


Όπως είπαμε, όμως, το TRESemmé έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε φαντασμαγορικά fashion shows και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στη χώρα μας. Από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης προσγειώθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Athens Xclusive Designers Week. Η σειρά περιποίησης μαλλιών και styling απογείωσε το show του οίκου Parthenis και μας αποκάλυψε τα πιο hot trends της σεζόν.

pan_21547.jpg
© Panoulis


Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα για το TRESemmé; Ακολουθήστε το @tresemmegreece #tresemmegreece.

pan_21516.jpg
© Panoulis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ