Advertorial

Το Hard Rock Cafe® Athens γιορτάζει τα γενέθλια του Freddie Mercury χαρίζοντας δωρεάν γεύματα

Σπέσιαλ κοκτέιλ, μοναδικά αναμνηστικά και θεματικά μουσικά events αφιερωμένα στο frontman των Queen

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hrmr_freddie_1891ss.jpg

Η Athens Voice και τo Hard Rock Cafe Athens δίνουν την ευκαιρία σε 15 από εσάς να κερδίσετε από ένα γεύμα δύο ατόμων, αξίας €40 (δεν περιλαμβάνονται καταναλώσεις σε αλκοόλ).

Το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική του θρύλου του πενταγράμμου Freddie Mercury φιλοξενώντας μοναδικές δράσεις με τίτλο “Freddie for a Week” ως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Προς τιμή του εμβληματικού τραγουδιστή, το Hard Rock Cafe® Athens θα ροκάρει με θεματικά μουσικά events αφιερωμένα στον καλλιτέχνη, με τη διάθεση ενός μοναδικού limited-edition milkshake και με μοναδικά αναμνηστικά είδη, τα έσοδα των οποίων θα διατίθενται για την ενίσχυση του Ιδρύματος «The Mercury Phoenix Trust», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο που δημιουργήθηκε στη μνήμη του Freddie Mercury από τα μέλη του συγκροτήματός Queen, Brian May και Roger Taylor, μαζί με το manager τους, Jim Beach, για να υποστηρίξουν τον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV/AIDS.

Αρχίζουμε με Freddie’s Mustache Milkshake, που συνδυάζει το bourbon και το μαύρο ρούμι με παγωτό βανίλια και sauce μαύρης σοκολάτας, με γαρνίρισμα από σαντιγί λευκής σοκολάτας και ένα μοναδικό brownie σοκολάτας σε σχήμα μουστακιού. Το instagrammable milkshake θα διατίθεται και σε μη-αλκοολούχα εκδοχή. Συνεχίζουμε με τα εμπνευσμένα από τον Freddie προϊόντα του Rock Shop®, τα οποία μπορούμε να βρούμε και στο shop.hardrock.com.

Η Athens Voice και τo Hard Rock Cafe Athens δίνουν την ευκαιρία σε 15 από εσάς να κερδίσετε από ένα γεύμα δύο ατόμων, αξίας €40 (δεν περιλαμβάνονται καταναλώσεις σε αλκοόλ). Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να στείλετε ένα από email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας "Hard Rock Cafe" στο θέμα, μέχρι τις 12/9/2019, στις 11 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και μπορούν να απολαύσουν τα δωρεάν τους γεύματα μέχρι 27/9.

153647-hrc-international-ffaw-shake-digitals-retail-fb-event-ct.jpg

Παράλληλα τρέχει online διαγωνισμός στα Social Media του Hard Rock Cafe Athens, όπου οι fans καλούνται να «αντιγράψουν» το μοναδικό στυλ του τραγουδιστή, αναπαράγοντας κάποιο από τα πιο iconic looks του και κάνοντας tag το Hard Rock Cafe Athens για να μπουν σε κλήρωση με πλούσια δώρα! Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το “Freddie for a Week”.

#AreYouReadyToFreddie #HardRockCafe #FreddieForAWeek

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ