Advertorial

Κερδίστε multi kits και DVD της ταινίας «After Earth»

Ο M. Night Shyamalan σκηνοθετεί τον Will Smith

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55853-112333.jpg

«After Earth». Ταινία επιστημονικής φαντασίας/δράσης, από τον μετρ του σινεμά του φανταστικού, M. Night Shyamalan (ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ταινίες «Η Έκτη Αίσθηση», «Σκοτεινό Χωριό», «Οιωνός») και με πρωταγωνιστή τον σουπερστάρ Will Smith («Ζωντανός Θρύλος», «Οι Άνδρες με τα Μαύρα», «Hancock»), αλλά και τον έφηβο γιο του Σμιθ και ανερχόμενο φυντάνι, Jaden Smith; Check.

Κερδίστε δώρα από την ταινία «After Earth» - το εικονιζόμενο multi kit ή ένα DVD της ταινίας.

Στείλτε mail στο contest@athensvoice.gr, με θέμα «After Earth», γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και έναν αριθμό τηλεφώνου.

image

Η υπόθεση της ταινίας

Μετά τη συντριβή του διαστημόπλοιου τους, ο Cypher (Will Smith) και ο έφηβος γιος του Kitai (Jaden Smith) βρίσκονται παγιδευμένοι στον πλανήτη Γη, τον οποίο η ανθρωπότητα έχει εγκαταλείψει εδώ και 1000 έτη εξαιτίας κατακλυσμών. Ο Cypher έχει τραυματιστεί σοβαρά και ο γιος του πρέπει να εξερευνήσει τον αφιλόξενο πλανήτη Γη προς αναζήτηση βοήθειας. Αχαρτογράφητες περιοχές, εξελιγμένα άγνωστα είδη που κυριαρχούν στον πλανήτη και ένα ανεξέλεγκτο εξωγήινο πλάσμα είναι μερικά από τα εμπόδια που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ο Kitai. Παράλληλα, πατέρας και γιος πρέπει να βρουν τον τρόπο να συνεργαστούν και να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο για να καταφέρουν να επιστρέψουν ασφαλείς.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ