Advertorial

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Chocolate Fest: Το πιο απολαυστικό φεστιβάλ της πόλης!

Ένα τεράστιο εργοστάσιο σοκολάτας στήνεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μας καλεί να ζήσουμε ένα τετραήμερο γεμάτο σοκολάτα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από τις 14 ως και τις 17 Φεβρουαρίου ένα τεράστιο εργοστάσιο σοκολάτας, βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των απανταχού chocoholics, στήνεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και μας καλεί να ζήσουμε ένα τετραήμερο γεμάτο γεύση και έρωτα. Ο λόγος φυσικά για το Chocolate Fest, όπου εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν με βάση το λατρεμένο υλικό, θα συναντηθούν με τους χιλιάδες επισκέπτες που θα δώσουν το «παρών» και θα μας ταξιδέψουν στα μυστικά της πιο αθώας και ταυτόχρονα ένοχης απόλαυσης της ζωής μας, τη σοκολάτα!

Και επειδή στην Athens Voice ξέρουμε πόσο αγαπάτε τη σοκολάτα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων χαρίζουμε διπλές προσκλήσεις για το Chocolate Fest σε 5 τυχερούς αναγνώστες. Στείλε ένα απλό e-mail με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού σου στο contest@athensvoice.gr μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, και ίσως είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για το πιο νόστιμο φεστιβάλ της χρόνιας.

Info: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 14-17 Φεβρουαρίου. Πέμπτη: 16.00-21.00, Παρασκευή: 16.00-21.00, Σάββατο: 11.00-21.00, Κυριακή: 11.00-21.00. Γενική είσοδος €3.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ θα βρεις εδώ: www.chocolatefest.gr, fb: chocolatefestgr, insta: chocolatefest_gr.


* Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e-mail.Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.