Advertorial

Poseidon Athens, αυθεντική απέριττη πολυτέλεια

Το Poseidon Athens συνδυάζει αρμονικά τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πόλης, με την ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στο κύμα.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ταυτότητά του είναι συνυφασμένη με τη θάλασσα, το υγρό στοιχείο και τη φυσική ροή του κύματος. Πώς λοιπόν να μην αντανακλάται αυτή η ιδιαιτερότητα στο νέο του λογότυπο, που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανακαίνισης στο ξενοδοχείο και την απαρχή μιας νέας, εποχής;

«Η ενέργεια του νερού μας προσδιορίζει, μας εμπνέει και μας βοηθά να εξελιχθούμε. Σε απόλυτη ισορροπία με το περιβάλλον, η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου αποπνέει μια αίσθηση αυθεντικής απέριττης πολυτέλειας. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να αναδεικνύεται η ομορφιά της φύσης και το ελληνικό στοιχείο», λέει η εταιρεία.

«Καθαρές, λεπτές γραμμές στη διακόσμηση, άφθονο φως και μοντέρνες ανέσεις. Στοιχεία που εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ παράλληλα καλωσορίζουν όσους αναζητούν μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, σας καλούμε να περιηγηθείτε στο ξενοδοχείο μας μέσα από το VR360 Virtual Tour για μια μαγευτική βουτιά στο όνειρο».

Το POSEIDON ATHENS γυρνάει σελίδα, έχοντας ήδη γράψει τη δική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια και σας περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί το μέλλον στην προσωποποιημένη ελληνική φιλοξενία.