Advertorial

Huawei Mate 20 Pro: To Smartphone με την Ανώτερη Νοημοσύνη έρχεται από σήμερα στην Ελλάδα

Αποκτήστε το σήμερα και κερδίστε δώρο το εντυπωσιακό Huawei Watch GT

Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η εμπειρία των millenials από κινητά είναι τεράστια. Ζώντας την εποχή που τα πρώτα smartphone έκαναν την εμφάνισή τους, όλοι έχουμε μνήμες από το πρώτο κινητό που πιάσαμε στα χέρια μας. Έκτοτε, αρκετά έχουν αλλάξει, όμως λίγα είναι τα κινητά που πραγματικά έχουν μείνει στη μνήμη μας. Μοιραία, όταν σκεφτόμαστε για το αγαπημένο μας κινητό, το μυαλό πάει πάντα στο πρώτο. Η Huawei κινήθηκε πατώντας ακριβώς πάνω σε αυτό με το νέο flagship κινητό της, το Mate 20 Pro. Ένα εντελώς διαφορετικό smartphone από αυτά που έχουμε συνηθίσει, έναν πραγματικό «σύντροφο» για τον κάτοχό του, που ενθουσίασε την παγκόσμια αγορά πριν από δύο εβδομάδες στην παρουσίασή του και σήμερα, 1η Νοεμβρίου, κάνει ποδαρικό για το ελληνικό κοινό. Γιατί όμως το Mate 20 Pro χαρακτηρίστηκε ως το απόλυτο «Future Proof» smartphone;

Ο κορυφαίος οκταπύρηνος επεξεργαστής Κirin 980, ο οποίος ενσωματώνει όχι έναν αλλά δύο νευρωνικούς επεξεργαστές καθώς και τεχνολογία 7 νανομέτρων, η τριπλή κάμερα Leica με υπερευρυγώνιο φακό, η τεχνολογία 3D Face Unlock, η υπερταχεία, ασύρματη αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, καθώς επίσης και το ολοκαίνουριο EMUI 9.0 interface είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία εκείνα που έκαναν το νέο flagship κινητό της Huawei να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, «το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή» είναι πολλά παραπάνω από αυτά. Το Mate 20 Pro που κυκλοφορεί σε τρία εντυπωσιακά χρώματα, ουσιαστικά είναι το πρώτο smartphone που ενσωματώνει τόσο αρμονικά την τεχνητή νοημοσύνη στις λειτουργίες της συσκευής. Έτσι, από ένα απλό smartphone μεταμορφώνεται σε έναν πραγματικό σύντροφο, ένας αληθινός Mate δηλαδή, όπως μαρτυρά και το ίδιο το όνομά του. Ένας σύντροφος που κυριολεκτικά «μαθαίνει» τις συνήθειες και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του, προσαρμόζεται σε αυτές και φροντίζει να τις καλύπτει με τον πλέον αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ένα smartphone - φωτογραφική μηχανή

Το Huawei Mate 20 Pro φέρει τις τεχνολογίες εκείνες ώστε κάθε σου σέλφι να είναι τέλεια, έτοιμη για να εντυπωσιάσει φίλους και εχθρούς στα social media, με τις νυχτερινές του λήψεις να έχουν ποιότητα αντίστοιχη μόνο με εκείνη των φωτογραφικών μηχανών. Η τριπλή κάμερα Leica στην οπίσθια πλευρά του, μία κύρια κάμερα των 40MP, μία ultra wide-angle κάμερα των 20MP και μία telephoto κάμερα των 8MP, καθώς και μια εμπρόσθια κάμερα των 24MP αρκούν για το νέο κορυφαίο μοντέλο της Huawei ώστε να αντικαταστήσει ουσιαστικά κάθε επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, αφού προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες με έναν φακό zoom 16-270mm.

Η τεχνητή νοημοσύνη που το ξεχωρίζει

Τι εννοούμε όμως όταν μιλάμε για τεχνητή νοημοσύνη; Η ανώτερη νοημοσύνη, του Mate 20 Pro δεν αφορά τις (3!) κάμερές του. Μπορεί, όσο ξένο και να ακούγεται, να δώσει ένα φιλί της ζωής προσφέροντας μια σύντομη ασύρματη φόρτιση σε άλλα κινητά. Μπορεί με μία απλή φωτογραφία να μεταφράσει κείμενο από όλες τις γλώσσες του κόσμου στα Ελληνικά. Μπορεί ακόμα και να γίνει τηλεκοντρόλ για την τηλεόρασή σου όταν δεν βρίσκεις το κανονικό τηλεκοντρόλ. Θες κι άλλα για να πειστείς πως πρόκειται για το κινητό της χρονιάς;

Το νέο Huawei Mate 20 Pro έρχεται με το EMUI 9.0, ένα έξυπνο περιβάλλον χρήσης βασισμένο στο λειτουργικό Android P μέσα από το οποίο ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει με ευκολία εφαρμογές γραφείου και ψυχαγωγίας με ένα άγγιγμα ή μια κίνηση. Γιατί η αλήθεια είναι πως το Huawei Mate 20 Pro, που κάνει σήμερα πρεμιέρα στην ελληνική αγορά, τα κάνει ΟΛΑ καλύτερα, γρηγορότερα, πιο εύκολα αλλά κυρίως ξανακάνει το smartphone πραγματικά έναν αχώριστο σύντροφο που κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο απολαυστική!

Αυτό όμως που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι το Huawei Mate 20 Pro είναι κάτι παραπάνω από ένα smartphone. Είναι μια πραγματικά έξυπνη, εκτός από πανέμορφη, συσκευή σε 3 εντυπωσιακά χρώματα που, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, θα αλλάξει όλα όσα νομίζεις ότι ξέρεις για τα smartphones.

Φορτίζει πιο γρήγορα με τον νέο φορτιστή 40W HUAWEI SuperCharge, ενώ φορτίζει ακόμα και ασύρματα (!) με τον 15W HUAWEI Wireless Quick Charge. Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας χαρίζει στον χρήστη τη μέγιστη αυτονομία. Και αν αυτά κάπως τα περιμένεις από ένα κορυφαίου επιπέδου smartphone, τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι το νέο Huawei Mate 20 Pro μπορεί με ένα κλικ της κάμερας να σε ενημερώσει για το πόσες θερμίδες έχει το μπέργκερ που ετοιμάζεσαι να ποστάρεις στο Instagram; Κι όμως έχει και καλύτερο...

Το εντυπωσιακό δώρο

Ο εντυπωσιακός αριθμός των προπαραγγελιών που έγιναν αμέσως μετά την παρουσίαση του Huawei Mate 20 Pro στο Λονδίνο έκαναν τη Huawei να χαρίσει σε όσους προπαρήγγειλαν το νέο smartphone, το Huawei Watch GT, ένα smartwatch αξίας 249 που «κουμπώνει» τέλεια με το Mate 20 Pro απογειώνοντας πραγματικά τις δυνατότητες του καινούριου σου Ιntelligent Phone. Ναι, δεν πρόλαβες την προπαραγγελία, αλλά έχεις μία ακόμη ευκαιρία να πάρεις και το δώρο σου από τη Huawei, σήμερα κιόλας!

Για να επιβραβεύσει και να ευχαριστήσει τους έλληνες καταναλωτές για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνουν στις συσκευές της, η Huawei προσφέρει και σήμερα την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες να το αποκτήσουν με δώρο το πανίσχυρο νέο smartwatch Huawei Watch GT. Όμως μην καθυστερήσετε διότι η Huawei ανανεώνει την προσφορά αυτή για την 1η Νοεμβρίου και αφορά αγορές που θα γίνουν από τις 17.00 έως τις 21.00 το βράδυ, είτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα του THE MALL ATHENS και της Media Markt στο Μαρούσι είτε για αγορές Online σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τις ίδιες ώρες, σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

Διαθεσιμότητα και Τιμή

Το νέο Huawei Mate20 Pro θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής €1.049 στις εντυπωσιακές αποχρώσεις Black, Midnight Blue και Twilight.

Συνεργαζόμενα καταστήματα: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, MediaMarkt, Πλαίσιο, Public, Vodafone, Wind, Electronet, Welcome Stores, You.gr