Advertorial

WINGS ON FIRE: Το νέο graffiti στου Ψυρρή που «καίει»!

Φλεγόμενα φτερά που περιμένουν να σταθείς μπροστά τους για να κερδίσεις ένα μεγάλο δώρο

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάτι συνέβη στην Αθήνα αρχές Δεκέμβρη. Έγινε λίγο πιο όμορφη, πιο φλογερή και ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Τώρα υπάρχει λόγος να κάνουμε ξανά βόλτα στην πόλη, να ανακαλύψουμε κρυφά σοκάκια με πολλή φαντασία, ενέργεια και διάθεση. Να μιλήσουμε ανοιχτά για όλα αυτά που καίνε μέσα μας, να δούμε πρώτοι το νέο γκράφιτι της πόλης με τα φλογερά φτερά και να φανταστούμε ότι πετάμε ψηλά.

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου όσοι βγάλουν φωτογραφία  μπροστά από τα φτερά της οδού Λεπενιώτου 21 & Ήβης, μπαίνουν στην απόλυτη κλήρωση για να κερδίσουν το τατουάζ που καίγονται να κάνουν. Πάρε την πόζα που σε εκφράζει μπροστά στα φλεγόμενα φτερά και μπες στο διαγωνισμό για το τατουάζ που καίει μέσα σου!

Το νέο γκράφιτι της πόλης είναι δυναμικό κι έχει χρώμα, ακριβώς όπως εσύ και η πιο δυναμική πλευρά σου. Πορτοκαλί, μαύρο και δύο υπέροχα, καλοσχεδιασμένα φτερά που κάνουν την ανατροπή.

Εντόπισέ τα, βγάλε φωτογραφία και άσε το στίγμα σου επάνω στο κορμί σου.

Το τελευταίο βήμα που θα σε απογειώσει και θα κάνει τη φωνή σου να ακουστεί, είναι να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στο f2gwingsonfire.gr και ίσως βρεθείς ανάμεσα στους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα τατουάζ αξίας 200€.