Advertorial

Χαλκηδόνιο Ωδείο: Το πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο

Καταξιωμένοι καθηγητές αλλά και γνωστοί καλλιτέχνες θα σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαλκηδόνιο Ωδείο, ένα πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο αναγνωρισμένο από το κράτος, που λατρεύει τη μουσική. Εδώ καταξιωμένοι σολίστ, καθηγητές και παιδαγωγοί, αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που διδάσκει όλα τα μουσικά όργανα, κλασικά, μοντέρνα, παραδοσιακά και θεωρητικά μαθήματα όλων των βαθμίδων. Παράλληλα, υπάρχουν τμήματα Φωνητικής, τμήματα για Κλασικό-Μοντέρνο Τραγούδι αλλά και Ορθοφωνίας, σε ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, ενώ γίνεται προετοιμασία και για το Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Τα μαθήματα στο Χαλκηδόνιο Ωδείο αφορούν κάθε ηλικία και κάθε μουσικό γνωστικό πεδίο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το ωδείο και τους καθηγητές.

Εργαστήρια Φωνητικής, Τραγουδοποΐας, Μελοποίησης και Στιχουργικής με γνωστούς καλλιτέχνες καλύπτουν όλα τα πεδία ενδιαφέροντος γύρω από τη μουσική, ενώ σε προηγούμενα εργαστήρια μεταξύ των εισηγητών και των προσκεκλημένων ήταν οι Οδυσσέας Ιωάννου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, η Αφροδίτη Μάνου, η Λίνα Δημοπούλου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Στο Χαλκηδόνιο Ωδείο λειτουργούν παράλληλα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας, Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης, Ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες και Αγιογραφία.  

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε να δείτε περισσότερα και να πάρετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του www.halkidonio.gr και στη σελίδα του στο Facebook (Halkidonio Odeio).

Δεκελείας 71 & Σ. Σταματιάδη 2, Ν. Φιλαδέλφεια, 2102530080 και Σολωμού 56, Μεταμόρφωση, 2102856196