Advertorial

41 Υποτροφίες COSMOTE: Δίπλα στους νέους που δίνουν μαθήματα ζωής

Μάθε σε ποιους απευθύνονται και πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή 

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, που πολλές φορές βάζουν φρένο στα όνειρά μας. Από την άλλη, υπάρχουν προσπάθειες που μας επιτρέπουν να δούμε ξανά τα πράγματα αισιόδοξα, όπως το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE που προσφέρει για μια ακόμη χρονιά υποτροφίες αξίας €620.000 ευρώ σε πρωτοετείς φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Πρόκειται συνολικά για 41 υποτροφίες: Οι 40 από αυτές, αξίας €15.000 η καθεμία, απευθύνονται σε πρωτοετείς όλων των σχολών, ενώ η υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ, αξίας €20.000, απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών. Εκτός από τη συγκεκριμένη σημαντική οικονομική ενίσχυση, όλοι οι πρωτοετείς που θα λάβουν τις υποτροφίες θα έχουν δωρεάν τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα χρόνια των σπουδών τους από την COSMOTE.

Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE, εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας, καθώς συνεχίζεται για 16η χρονιά, έχοντας απονείμει 581 υποτροφίες συνολικής αξίας άνω των 4,4 εκατ. ευρώ.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων για τις υποτροφίες γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας, έως και τις 2 Οκτωβρίου 2017. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε αναλυτικά και τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή σας.