Advertorial

Κερδίστε το νέο limited edition αδιάβροχο φορητό ηχείο Tropical Anime UE ROLL

Στέλνοντας ένα απλό e-mail στο contest@athensvoice.gr

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Athens Voice και η Ultimate Ears χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα limited edition Tropical Anime UE ROLL. Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί ένα απλό e-mail. Στείλε το ονοματεπώνυμό σου και το κινητό σου τηλέφωνο στο contest@athensvoice.gr γράφοντας UE ROLL στο θέμα, μέχρι τις 23 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα αποκτήσει το πολύχρωμο αδιάβροχο φορητό ηχείο της Ultimate Ears.

H Ultimate Ears διαθέτει μια βραβευμένη σειρά από ασύρματα ηχεία (UE ROLL, UE BOOM II, UE MEGABOOM), σχεδιασμένα για την καθημερινότητα, την παρέα και φυσικά για κάθε χώρο όπου μπορεί να βρεθούμε. Το UE ROLL είναι ένα μικρό, κομψό και ισχυρό ασύρματο ηχείο με BluetoothR, έτοιμο να παίξει τα πάντα, ιδανικό για να το παίρνουμε μαζί μας παντού.

Το UE ROLL αποδίδει χωρίς κανένα πρόβλημα έναν εκπληκτικό ήχο με διασπορά 360 μοιρών, δυνατό, κρυστάλλινο και με βαθύ μπάσο ιδανικό για στακάτους και εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Πέρα από τον εκπληκτικό ήχο και την ανθεκτική κατασκευή, το UE ROLL γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνά ο χρόνος, όπως ακριβώς και τα άλλα φορητά ηχεία της εταιρίας, τα UE BOOM και UE MEGABOOM. Μέσω της ειδικής εφαρμογής UE ROLL για λογισμικά iOS® και Android™, μπορούμε να κάνουμε το ηχείο ξυπνητήρι ώστε να ξυπνάμε με την αγαπημένη μας μουσική, να το ενεργοποιούμε ασύρματα, ή να το ζευγαρώνουμε με οποιοδήποτε άλλο ηχείο της Ultimate Ears ώστε να παίζουν μαζί. Και πάλι μέσω της εφαρμογής, τα ηχεία δέχονται ασύρματα αναβαθμίσεις του λογισμικού τους, οπότε μπορούμε εύκολα να επεκτείνουμε τις δυνατότητές τους, ώστε να γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά.

To limited edition Tropical Anime UE ROLL μπορείτε να το αγοράσετε από το site της εταιρίας, www.ultimateears.com.