Athens Voice World

Στιγμές από τα εγκαίνια των εξωφύλλων της Athens Voice στο Μουσείο Μπενάκη

Πάνω από 7.000 φίλοι επισκέφτηκαν την πρώτη έκθεση στην οδό Πειραιώς. Ακολούθησαν και οι εκθέσεις των επόμενων χρόνων. Δείτε το φωτογραφικό πανόραμα από εκείνες τις βραδιές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τον Ιανουάριο του 2008, για τρίτη χρονιά, το Μουσείο Μπενάκη φιλοξένησε τη μεγάλη ομαδική έκθεση της Athens Voice «Η Τέχνη στην Πρώτη Σελίδα – 72 καλλιτέχνες δημιουργούν τα εξώφυλλα μίας εφημερίδας».

Η έκθεση περιελάμβανε τα πρωτότυπα έργα των καλλιτεχνών που φιλοτέχνησαν τα εξώφυλλα της εφημερίδας. Ταυτόχρονα, ζωγράφοι, εικονογράφοι, αρχιτέκτονες, γραφίστες, φωτογράφοι, γελοιογράφοι, graffiti artists, έστειλαν όλοι μαζί ένα μήνυμα στην πόλη με τη δημιουργία της en site εγκατάστασης – έργο τέχνης στον χώρο της έκθεσης με τίτλο «Στείλε ένα μήνυμα στην πόλη σου».

Χιλιάδες άνθρωποι επισκέφτηκαν την έκθεση της Athens Voice, που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008, παρέα με τους αναγνώστες, παρέα με τις φωνές της Αθήνας.

Το λεύκωμα της έκθεσης «Η Τέχνη στην Πρώτη Σελίδα – 72 καλλιτέχνες δημιουργούν τα εξώφυλλα μίας εφημερίδας», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Athens Voice Books.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου