Στη νέα του έκθεση με τίτλο «Selfies» παρουσιάζει 25 εικαστικά έργα σε τρεις διαστάσεις


Το άλογο με το όνομα Άθενς Βόις και οι νίκες του στον Ελληνικό Ιππόδρομο
Το 2005 η ATHENS VOICE έδωσε το όνομα της σ' ένα καθαρόαιμο άλογο 3 ετών, που έτρεχε στον Ιππόδρομο. Η υπέροχη «Άθενς Βόις» ήταν κόρη του Tόνι Γκάλβιν και της Mις Tίνα, καταγόταν δηλαδή από το γενεαλογικό δέντρο του περίφημου Tζενεράλε. Προερχόταν από τα ιπποφορβεία της Iπποντούρ, είχε προπονητή τον Nίκο Kαλογερόπουλο και ανήκε στους Στάβλους Nάξου (Nίκου Aρσένη). H πανέμορφη Άθενς Bόις ξεκίνησε την καριέρα της στον Iππόδρομο με ένα πρωταγωνιστικό ντεμπούτο. Στην πρώτη της μόλις κούρσα, με αναβάτη τον Nτίνο, κατέκτησε την τρίτη θέση, και μάλιστα στο φωτοφίνις, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συνέχεια. H νονά «Athens Voice», η εφημερίδα, δήλωνε πολύ περήφανη για τη συνονόματή της.
Το άλογο με το όνομα Άθενς Βόις
Δύο χρόνια αργότερα η συνονόματη φοράδα μας που έχει γίνει 5 ετών, μας κάνει και πάλι υπερήφανους στις ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο. Αντιγράφουμε από το «Γκανιάν»: «Απογειώθηκε στη λάσπη η Άθενς Βόις υπερισχύοντας με εντυπωσιακά μεγάλη υπεροχή (11 ½ μήκη!!!) της φαβορί Κρεολής. Η Άθενς Βόις εξέπληξε τους πάντες με την υπερσαρωτική επικράτησή της, η οποία έφτασε σε διαφορά μηκών τέτοια που δύσκολα παρατηρείται σ’ αυτόν τον ιππόδρομο. Ο τρόπος με τον οποίο άρχισε να ξεφεύγει στα 500 μέτρα και η χαρακτηριστική άνεση με την οποία τερμάτισε, εξέπληξαν και τους φανατικότερους θαυμαστές της».
Μερικά χρόνια αργότερα αποσύρθηκε από τους αγώνες, γέννησε 2 πουλαράκια εκ των οποίων το δεύτερο κατάφερε 7 νίκες στις ιπποδρομίες. Η Άθενς Βόις πέρασε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της ευτυχισμένη και ήσυχη σ ένα κτήμα στον Παρνασσό.
Δειτε περισσοτερα
Πρoτάθηκε να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για τα χιλιόμετρα σύρματος με τα οποία έφτιαξε το μεγαλοπρεπές, παλιό ξενοδοχείο του Φαλήρου «Ακταίον»
Το μαγευτικό πολυκατάστημα, οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, ο εμπρησμός, η επαναλειτουργία και το οριστικό λουκέτο
165 αντικείμενα από σημαντικά μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού αναδεικνύουν προσωποποιήσεις και συμβολισμούς στην τέχνη, από την αρχαιότητα ως τη νεότερη εποχή
Μιλήσαμε με τον καταξιωμένο διεθνώς μουσικό για τη ζωή του και για την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων
Σπάνιο αρχειακό υλικό από τις live εμφανίσεις, τα ρεσιτάλ και τις συνεντεύξεις της la divina την περίοδο 1937-1945 που έζησε στην Ελλάδα