- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφόνησαν στην Κύπρο
Μυστήριο καλύπτει τον λόγο για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό
Τα θύματα του στυγερού εγκλήματος ήταν ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου καθηγητής στο English School και η 59χρονη σύζυγός του Ντίνα Σεργίου, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας.
Ωστόσο, μυστήριο καλύπτει τον λόγο για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν εντός της οικίας.
Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.
Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους.
Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
Ενταση στο σπίτι τον τελευταίο καιρό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως μας ειπώθηκε από πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι πρόσφατα ο 15χρονος γιος του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει. Όπως μας ειπώθηκε το ότι είναι υιοθετημένος ο 15χρονος το έμαθε από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.
Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.
Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές
Τι θα βλέπουν οι χρήστες
Η πρόσβαση που μειώνει τη διαδρομή από 28 σε 11 μίλια
Συνελήφθη ο καπετάνιος και επτά μέλη του πληρώματος
Οι πολίτες της χώρας αποφάσισαν μέσω δημοψηφίσματος
Διακίνηση ανθρώπων, ναρκωτικά και βασανιστήρια
Η εφαρμογή Edge και η βοήθεια της AI
Έτοιμη να συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία
Τριπλασιάζεται ο πληθυσμός το καλοκαίρι
«Μακάρι να μπορούσα να την αγκαλιάσω», δήλωσε η γυναίκα
Από το Τέξας στη Σικελία
Ο Χρίστος Γεωργάλας στο βιβλίο του «Ημερολόγιο Γάζας» περιγράφει την αποκλεισμένη Παλαιστίνη ως μια συλλογικότητα που για χάρη της το άτομο υπερβαίνει εαυτόν, ακόμα και τον φόβο του θανάτου
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Τι υποστήριξε για το επίμαχο καρέ και ποιους «βλέπει» πίσω από το σχέδιο εκβιασμού της
Αναφορές για τραυματίες
Σχεδόν τρεις ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες
«Αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σκάφος του» - Η μοιραία στροφή και η επέμβαση των αρχών
Απευθύνει έκκληση για την ενότητα των μουσουλμανικών χωρών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.