ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Quiz: Εσύ πόσα γνωρίζεις για τους πρωταγωνιστές του Survivor;

10+2 πράγματα που ίσως δεν σε νοιάζει και να μάθεις, αλλά…
272
Quiz: Εσύ πόσα γνωρίζεις για τους πρωταγωνιστές του Survivor;
Quiz: Εσύ πόσα γνωρίζεις για τους πρωταγωνιστές του Survivor;
272
  • Shares

Στις 29 Ιανουαρίου του 2015, μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Ακρίτα είχε γράψει, μεταξύ άλλων: «Αφήστε μας να το χαρούμε λίγο, ρε γαμώτο! Απ' τη μύτη, μας το βγάζετε. Κάνετε σαν το κωλόπαιδο που όλοι είχαμε στην τάξη και μας έβγαζε ξινή την πενταήμερη»! Κάτι παρόμοιο θα θέλαμε να φωνάξουμε και εμείς που βλέπουμε ανελλιπώς Survivor, που στο κάτω κάτω δεν σας βλάφτει όσο ο Σύριζας – σας βλάφτει; Και θα συνεχίζαμε, πάλι τσιτάροντας Έλενα: «Δεν ξέρει κανείς πού θα μας βγάλει  αυτός ο δρόμος. Αφήστε μας όμως να απολαύσουμε τη διαδρομή. Αφήστε μας να το χαρούμε λίγο, ρε γαμώτο!». Έτσι, έτσι!

Κι αν κάθε μέρα προκύπτουν ανθυποαφορμές για δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος σε social media και παρέες, το Survivor είναι το κορυφαίο θέμα διαπάλης. Ηρεμήστε, άνθρωποι, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Θα σεβαστούμε το δικαίωμά σας να περιφρονείτε το ριάλιτι της καρδιάς μας, αλίμονο, τι είμαστε, τίποτα αυταρχικοί! Ωστόσο, αναγνωρίστε και σε μας ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα στην ελαφρότητα. Πλιζ δηλαδή!

Και επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι στην τελική εμείς οι survivorικοί, σας δίνουμε 12 inside (σώπα καλέ, από το ίντερνετ τα βρήκαμε) πληροφορίες για μυστικά και απόκρυφα των πρωταγωνιστών του απόλυτου τηλεπαιχνιδιού της εποχής. Για να μπορείτε να λάβετε μέρος και σε καμιά κουβέντα, μην κάθεστε μουγκοθόδωροι στις παρέες!

 

10+2 πράγματα που δεν ήξερες για τους πρωταγωνιστές του Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
23.05.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
23.05.2017 - 07:00
Πανέμορφη χώρα, πανέμορφες εικόνες
DESIGN
19.05.2017 - 19:38
Ο ανερχόμενος graphic designer μοιράζεται τα 20 αγαπημένα του σχέδια και μια ιστορία γραφιστικής τρέλας
VIRAL
22.05.2017 - 10:51
Αναγνώστης της σελίδας Ellinika Hoaxes ανακάλυψε σε ποιον ανήκει η ρήση
22.05.2017
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20.05.2017 - 07:00
Αντί να συζητάμε το δύσκολο θέμα του Ισλάμ και της ισλαμικής τρομοκρατίας, αναθέτουμε την ελευθερία του λόγου στα δικαστήρια