Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος: Ο νεκρός κυβερνήτης έχει δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα

Ο αδικοχαμένος επισμηναγός αφήνει πίσω του δύο παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4535045.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δύσκολη ημέρα για την Πολεμική Αεροπορία χαρακτήρισε τη σημερινή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους νότια της Τρίπολης και τον θάνατο του κυβερνήτη Νίκου Βασιλείου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα κηρύξει την Πολεμική Αεροπορία σε τριήμερο πένθος. Πρόσθεσε ότι ο επισμηναγός Νίκος Βασιλείου αφήνει πίσω του δύο παιδιά, ηλικίας οκτώ και δέκα ετών.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός ότι ο άτυχος επισμηναγός έχει δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα στην 120ΠΕΑ. Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους διασώθηκε και περισυνελέγη. «Έκαναν άσκηση περιδίνησης, πρόκειται για ασφαλή άσκηση, ήταν και οι δυο έμπειροι… Ο πιλότος στην πίσω θέση ήταν ο εκπαιδευτής, πρόλαβε και έφυγε», διευκρίνισε ο κ. Καμμένος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY