- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξώδικο κατά υπουργών και δημοσιογράφων έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη
Τι υποστήριξε για τον Σφακιανάκη
Εξώδικο εναντίον των υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και των εκδοτών και δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννη Φιλιππάκη και Νικόλα Βουλέλη έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ ζητά να ανακαλέσουν τη βαρύτατη -όπως τονίζει- σε βάρος της προσβολή και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Η κα Μητσοτάκη αναφέρει ότι μετέχει σε ένα διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, την Endeavor, σκοπός της οποίας είναι να προσφέρει στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τομείς:
Α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα αδειοδοτήσεων
Β) Επενδύσεις
Γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέματα οικονομικής διαχείρισης, αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας.
Παράλληλα σημειώνει ότι στο δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα συμμετέχουν εταιρείες που απασχολούν άμεσα ή έμμεσα 12.000 εργαζόμενους, δρουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη 1000 επιλεγμένοι επιχειρηματίες και 3000 στρατηγικοί συνεργάτες.
«Αναφορικά με τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω με την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί μαζί του. 'Αλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα», τονίζει η Μαρέβα Μητσοτάκη και προσθέτει: «Είναι βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας - για μία ακόμη φορά - η διάδοση από τους υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, τις εφημερίδες Δημοκρατία και Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Κώστα Βαξεβάνη ότι γνωρίζω τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη. Τελικά ο κρουνός των στοχευμένων ψευδών εναντίον μου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσημη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δημόσια με τον σύζυγό μου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρμοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όμως - ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κατόπιν των ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου σας προσκαλώ να ανακαλέσετε ρητά τη βαρύτατη σε βάρος μου προσβολή και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, όπως σας την εξέθεσα ανωτέρω».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.