- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στο Ειρηνοδικείο - Χημικά κι ένταση (video)
Κλούβα έχει κλείσει την είσοδο
Ένταση επικρατεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με διαδηλωτές να προσπαθούν να μπουν στο κτίριο, σύμφωνα με live μετάδοση στο Facebook του Πρώτου Θέματος και του in.gr.
Σύμφωνα με το zougla.gr, γύρω στις 16.20 οι αστυνομικοί προχώρησαν στη ρίψη χημικών, ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτογράφους.
Εντωμεταξύ, λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατέθεσε τροπολογία με την οποία προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών.
Ειδικότερα, η αυτεπάγγελτη δίωξη θα εκτελείται όταν κάποιος προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία υπάλληλο πλειστηριασμού.
Με την τροπολογία καθορίζεται τιμωρία με τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ποινές (φυλάκιση 6 ή 3 μηνών κατ’ ελάχιστο όριο, κατά περίπτωση) για όποιον μπαίνει και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας ή διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Η άδεια για τους γονείς
Βιντεοσκοπούσαν το προσωπικό, έκαναν φασαρία και κάπνιζαν στην τουαλέτα
Θέτει εκ νέου το ζήτημα για αυστηρή επιστημονική τεκμηρίωση
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.