- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαδηλωτές προσπαθούν να μπουν στο Ειρηνοδικείο - Χημικά κι ένταση (video)
Κλούβα έχει κλείσει την είσοδο
Ένταση επικρατεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με διαδηλωτές να προσπαθούν να μπουν στο κτίριο, σύμφωνα με live μετάδοση στο Facebook του Πρώτου Θέματος και του in.gr.
Σύμφωνα με το zougla.gr, γύρω στις 16.20 οι αστυνομικοί προχώρησαν στη ρίψη χημικών, ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτογράφους.
Εντωμεταξύ, λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατέθεσε τροπολογία με την οποία προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών.
Ειδικότερα, η αυτεπάγγελτη δίωξη θα εκτελείται όταν κάποιος προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία υπάλληλο πλειστηριασμού.
Με την τροπολογία καθορίζεται τιμωρία με τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ποινές (φυλάκιση 6 ή 3 μηνών κατ’ ελάχιστο όριο, κατά περίπτωση) για όποιον μπαίνει και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας ή διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.