- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΕΔΕ για τη διάρρηξη στον «Άγιο Σάββα» - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Μετά την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων
Από το γαστρεντερολογικό και το πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», μετά από παραβίαση στις πόρτες, έγινε η κλοπή των ιατρικών μηχανημάτων, που διαπιστώθηκε το πρωί από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ και διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιο Δενδραμή, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα.
Επίσης, εκλάπη ένα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό.
Όπως έγινε γνωστό, έχει δοθεί εντολή για ΕΔΕ. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής της γαστρεντερολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Δημήτρης Ξυνόπουλος, έκανε λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό.
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν τυχαία η κλοπή αυτή… Γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα αυτοί που έκλεψαν».
Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως τα όργανα, μόνο από το γαστρεντερολογικό, κοστίζουν περίπου 400.000 ευρώ. Όπως εξήγησε, πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια, με κλοπή συγκεκριμένων, πανάκριβων οργάνων από συγκεκριμένη εταιρεία.
Με πληροφορίες από skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.