Ελλαδα

Θρίλερ με ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά των Παξών

Άνδρας πήρε τηλέφωνο και είπε «help Πάργα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136573-312357.jpg

Σε απόσταση 30 μιλίων δυτικά των Παξών φέρεται πως είναι το στίγμα που έδωσαν οι επιβαίνοντες του ακυβέρνητου σκάφους στο λιμεναρχείο Κέρκυρας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Στο σημείο σπεύδουν αυτήν τη στιγμή λιμενικά σκάφη του Ιονίου, προκειμένου να εντοπίσουν το ακυβέρνητο σκάφος με τους 30 επιβαίνοντες.

Μέχρι αυτήν την ώρα οι έρευνες των λιμενικών Αρχών απέβησαν άκαρπες. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Κέρκυρας, Σπυρίδων Κοντομάρης, πριν από λίγη ώρα επιβαίνων του σκάφους έδωσε το στίγμα της πορείας του.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του σκάφους, συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού από την Πρέβεζα, τη Λευκάδα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού, στις 6:30 το πρωί, η Άμεση Δράση στην Πρέβεζα, έλαβε κλήση για βοήθεια σκάφους που κινδύνευε και βρισκόταν ανοικτά της Πάργας, από κάποιον άγνωστο άνδρα, ο οποίος είπε «help Πάργα».

Αμέσως, ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων και ξεκίνησε η επιχείρηση. Από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έγινε γνωστό στους αρμόδιους, ότι η κλήση στην Άμεση Δράση της Πρέβεζας, έγινε από την περιοχή ανάμεσα σε Πάργα και Αντίπαξους. Παράλληλα με τις έρευνες στη θάλασσα γίνονται και στις ακτές.

Νωρίτερα, στον Άη - Γιαννάκη της Πάργας, εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής, μία οικογένεια μεταναστών κοντά στην ακτή και ενημερώθηκε η αστυνομία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ