Tavros
Tavros
ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ

Με την ερωτική ένωση δυο Ταύρων μόνο μια αισθησιακή και σταθερή σχέση, η οποία θα προσέφερε και στους δυο ατέρμων ευχαρίστηση, θα μπορούσε να προκύψει. Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικά που ο Ταύρος αποζητά περισσότερο σε μια σχέση (είναι επίσης πιστός, λάτρης του καλού φαγητού και των λοιπών απολαύσεων…). Όταν επιτευχθεί ο συνδυασμός Ταύρου με Ταύρο η σχέση μπορεί να είναι αυτό που ονομάζουμε σχέση ζωής. Θα κακομάθουν ο ένας τον άλλο μέχρι εσχάτων.

 

Οι Ταύροι σέβονται τις επιθυμίες των συντρόφων τους όσον αφορά τις μικρές πολυτέλειες της ζωής αφού πρόκειται για μια γνώριμη προς αυτούς ανάγκη. Και οι δυο είναι γοητευτικοί, χαριτωμένοι, αξιοπρεπείς. Μπορούν να γίνουν αρκετά πεισματάρηδες, ισχυρογνώμων, ζηλιάρηδες και κτητικοί. Όλοι οι Ταύροι πρέπει να μάθουν να ρίχνουν νερό στο κρασί τους, πόσο μάλλον αν η σχέση αποτελείται από τον εν λόγω συνδυασμό. Δεν υπάρχει λόγος να κουράζουν και να διακινδυνεύουν την αρμονική τους σχέση με μικροδιαφωνίες.

 

Οι Ταύροι είναι προικισμένοι με ισχυρή δύναμη θέλησης και δεν φοβούνται τη δέσμευση. Τους αρέσει να φλερτάρουν και για αυτό ίσως “κολλάνε” λίγο παραπάνω στα πρώτα βήματα δημιουργίας μιας σχέσης. Οι Ταύροι σπάνια “πέφτουν με τα μούτρα” σε μια σχέση αλλά όταν δεσμευτούν θα είναι εξ ολοκλήρου. Τα ζώδια αυτά παρέχουν και περιμένουν πλήρη αφοσίωση από τον/την σύντροφο τους. Εξαιτίας της αφοσίωσης αυτής μπορεί να γίνουν περισσότερο κτητικοί ο ένας προς τον άλλο από ότι συνήθως. Τίποτα δεν τους αναστατώνει περισσότερο από την απιστία αλλά –ευτυχώς- είναι και οι δυο τόσο αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και στη σχέση τους, και τόσο αξιόπιστοι, που η απιστία αποτελεί σπάνιο φαινόμενο.

 

Μόνο ο κεραυνοβόλος έρωτας αρμόζει σε δυο Ταύρους με την Αφροδίτη να τους κυβερνά. Είναι πολύ ρομαντικοί και τρυφεροί. Φετίχ: τα χάδια. Σύμβολα του ζωδιακού κύκλου που τα χαρακτηρίζει η έντονη ζωτικότητα. Δεν κουράζονται ποτέ, είναι πολύ αισθησιακά και τους αρέσει το κανάκεμα. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς αλλά όταν είναι δεδομένη γίνονται συγκαταβατικοί. Έχουν την τάση να τεμπελιάζουν αλλά γενικά είναι μεθοδικοί δουλευτές προκειμένου να διατηρήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής που προτιμούν.

 

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης. Του αρέσει η κηπουρική (Ταύρος με Ταύρο μοιράζονται την αμοιβαία αγάπη τους για την ομορφιά). Τα ζώδια της φωτιάς συνήθως περιβάλλονται από όμορφα πράγματα – ένα όμορφο σπίτι, κομψοτεχνήματα, ακριβά ρούχα και αυτοκίνητα. Είναι λάτρεις του καλού φαγητού σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που το να ακολουθήσουν μια εξισορροπημένη καθημερινή διατροφή θα τους βοηθούσε να απαλλαγούν από τα επιπλέον κιλά τους.

 

Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο. Στη σχέση αυτή γίνονται και οι δυο επίμονοι όσον αφορά την επίτευξη του στόχου τους και υπερασπίζονται με σθένος τις απόψεις τους. Συνήθως απέχουν από τις αλλαγές εμμένοντας σε ένα σταθερό, στέρεο και προβλέψιμο τρόπο ζωής. Αν η σχέση τους είναι καλή θα αφοσιωθούν σε αυτήν. Στην περίπτωση που έχουν αντικρουόμενες ιδέες βρίσκονται μπροστά σε ένα ατελείωτο κυκεώνα επιθυμιών, ενώ όταν εργάζονται από κοινού για να επιτύχουν τον ίδιο στόχο αποτελούν ένα “αχτύπητο δίδυμο” για το οποίο τα πάντα είναι δυνατά.

 

Το ατού αυτής της σχέσης; η πίστη και η αφοσίωση του να τη διατηρήσουν ζωντανή ακόμα και αν είναι μαζί από καταβολής κόσμου. Ο αμοιβαίος ρομαντισμός και η υπομονή καθιστούν τη σχέση Ταύρου με Ταύρο μακροχρόνια.

 

Ερωτευμένος Ταύρος

 

Με τους Ταύρους συμβαίνουν πολλά κάτω απ’ την επιφάνεια, αφού σπάνια εκδηλώνουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους. Όταν ερωτεύονται πάντως, ερωτεύονται βαριά. Είναι στην φύση τους να μην εγκαταλείπουν, πράγμα που για σένα ίσως ακούγεται καλό για τον Ταύρο όμως δεν είναι. Γιατί στην αγάπη, ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του για να ανακαλύψει μια μέρα ότι πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή.

 

Πάντως δεν πρόκειται να σε ερωτευτεί πριν διαπιστώσει αν μπορεί να σε εμπιστεύεται. Γι αυτόν είναι το παν. Κατά βάθος, γνωρίζει ότι είναι υπερευαίσθητος και παραπαίρνει σοβαρά τον εαυτό του. Η αίσθηση της υπευθυνότητας βαραίνει τους ώμους του και πάντα φέρνει εις πέρας ότι αναλαμβάνει.

 

Επίσης, θεωρεί καθήκον του να προεδρεύει στο δικαστήριο κατά πάντων. Αν αρχίσει να σε επικρίνει πάρτο σαν προειδοποίηση. Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά εννοεί κάθε λέξη απ’ όσα σου καταμαρτυρεί. Στο μυαλό του έχει ένα πολύ συγκεκριμένο καλούπι, στο οποίο σκοπεύει να σε κάνει να εφαρμόσεις ακριβώς.

 

Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, οι Ταύροι είναι πολύ αισθησιακοί και ρομαντικοί εραστές. Η αγάπη είναι το οξυγόνο τους, την χρειάζονται για να συνεχίσουν να αναπνέουν. Αλλά δεν μπορούν να σε αγγίξουν ή να σου κάνουν έρωτα αν σε νιώσουν δικό τους άνθρωπο. Είναι ίσως οι μόνοι άντρες του ζωδιακού (μαζί με τους Παρθένους) που μπορεί να έχουν δυο τρεις ευκαιριακές γνωριμίες όλες κι όλες στην ζωή τους, γιατί δεν είναι αυτό που γυρεύουν.

 

Αναζητούν την αληθινή αγάπη, τον άνθρωπο που θα υπομείνει την ξεροκεφαλιά τους, ακόμα και να την απολαμβάνει. Οι περισσότερο άντρες είναι macho. Ορμάνε σαν ταύροι κατευθείαν πάνω στο πρόβλημα (κάτι που δεν κάνει ο Καρκίνος π.χ.). Δώστου έναν καλό λόγο να σε διεκδικήσει και δεν θα διστάσει. Είναι φτιαγμένος για αυτό. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θα σταματήσει ποτέ να αναρωτιέται αν είστε καλοί ο ένας για τον άλλον.

 

Επιχείρηση Γοητεία

 

Μην κάνεις ποτέ έναν Ταύρο να ζηλέψει. Θα σε εκδικηθεί μεθοδικά και αθόρυβα, αλλά θα το πληρώσεις ακριβά. Από την άλλη, μην πέσεις πολύ γρήγορα στο κρεβάτι του. Δεν θα κερδίσεις ποτέ την εκτίμησή του.

 

Ο Ταύρος θέλει να κάνει έρωτα, όχι σεξ. Σαν ένα αργό, αισθησιακό ταγκό. Αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις σε slow motion, δεν θα διασκεδάσεις. Ακόμα κι αν του αρέσει να μιλάει βρώμικα, θέλει να ξέρεις ότι τα συναισθήματα του υπάρχουν και είναι αληθινά. Μόνο έτσι μπορεί να λυθεί και να είναι ο εαυτός του στο κρεβάτι.

 

Κάθε τι που προκύπτει, λύστε το επί τόπου. Ο Ταύρος είναι πολύ καλός σ΄ αυτό. Αν το αφήσετε για «άλλη ώρα», θα το σπρώχνει όλο και πιο βαθιά μέσα του και ποτέ δεν θα μπορέσεις να του το ξαναβγάλεις. Θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί του μιλάς- ακόμα κι αν μέσα του είναι έτοιμος να εκραγεί. Θα το ανασύρει όμως, χρόνια μετά, εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ο Ταύρος είναι ικανός να στο κρατάει για δεκαετίες. Δύσκολα ξεκολλάει από το παλιά, θυμάται τα πάντα και δεν ξεχνάει τίποτα. Να είσαι πάντα ειλικρινής μαζί του και μην τον αφήσεις να παρασυρθεί στο τριπάκι της αυτολύπησης, είναι η ασπίδα του. Αν κάποιος στο παρελθόν τον έχει πληγώσει θα ψάχνει κάθε ασύλληπτο λόγο γιατί θα του κάνεις κι εσύ το ίδιο.

 

Βρες το ευαίσθητο σημείο του και φρόντισε να μην το ερεθίσεις. Αν, π.χ. μία πρώην τον απάτησε, κάνε τα αδύνατα δυνατά να του αποδείξεις ότι αξίζεις κάτι παραπάνω απ’ την εμπιστοσύνη του. Αν τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά (ή απλά, αυτός έτσι πιστεύει) δείξε του ότι είσαι εντελώς το αντίθετο.

 

Συναστρίες με Ταύρο

 

Σύμφωνα με την κοινή αστρολογική λογική, τα ζώδια της ίδιας ομάδας ή ομάδας που τα «τρέφει» (Γη με Νερό π.χ.) κάνουν αρμονικούς συνδυασμούς μεταξύ τους. Δυστυχώς, αν ο Παρθένος και ο Αιγόκερος, τα δύο άλλα ζώδια της Γης, δεν έχουν λίγο Αέρα στον χάρτη τους, αυτό δεν ισχύει. Ο Παρθένος παραείναι σοβαρός για τον Ταύρο που πρέπει να γελάσει για να πέσουν οι άμυνές του. Και πιθανότητα θα παρεξηγηθεί με την αιχμηρή κριτική του Παρθένου αλλά και την ευθιξία του στην κριτική των άλλων.

 

Πολύ συχνά, υπάρχει μια μοιραία έλξη μεταξύ Ταύρου και Σκορπιού, επειδή είναι τα δύο απέναντι (πολικά) ζώδια. Αν και οι ομάδες τους (Γη-Νερό) μιλάνε για ένα συμβατό συνδυασμό, κάτω από την επιφάνεια εξελίσσεται πόλεμος, που όμως δυναμώνει την χημεία. Ο Ταύρος γοητεύεται και από τα ζώδια της Φωτιάς. Τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά με ένα Λιοντάρι αλλά στην πορεία ο Τοξότης και ο Κριός θα πέσουν βαρείς στο στομάχι του. Ο Δίδυμος θα τον διασκεδάσει αλλά θα κερδίσει πολύ δύσκολα την εμπιστοσύνη του. Με τον Ζυγό θα τα βρει μια χαρά, αφού με κοινό κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, έχουν και οι δύο μια ροπή στην πολυτέλεια και σε όλες τις απολαύσεις της ζωής. Παρά την αναμφισβήτητη έλξη, ο τρόπος ζωής του Υδροχόου θα τον τρελάνει, με την κυριολεκτική έννοια.

 

Θυμήσου:

 

Αντίθετα με άλλους άντρες του ζωδιακού, μην περιμένεις άγριο, ξαναμμένο σεξ μετά από καβγά. Με τον Ταύρο πρέπει να λήξετε το ζήτημα για να ξανακάνετε έρωτα. Να θυμάσαι ότι είναι ευαίσθητος και στο σεξ συμμετέχει πάντα η καρδιά του.

 

Οι Ταύροι, άντρες-γυναίκες, εκτιμούν τα καλόγουστα, φίνα πράγματα που διεγείρουν τις αισθήσεις τους και το φαγητό συμπεριλαμβάνεται στην λίστα. Ετοίμασε του-ης ένα καλό δείπνο με τα όλα του και θα κερδίσεις έξτρα μπόνους εκτιμήσεως.

 

Οδηγία προς ερωτευμένους: ο Ταύρος μπορεί να είναι γενναιόδωρος αλλά για να νιώθει ασφάλεια χρειάζεται να έχει χρήματα στην άκρη. Έτσι, μπορεί να σε μαγέψει με πανάκριβα δείπνα ή δωράκια χωρίς λόγο και αφορμή αλλά αν τον αναγκάζεις να χώνει όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, στο τέλος θα σε σιχαθεί.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ