ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Υδροχόος

20.01-19.02

Καλό μήνα και Καλή Χρονιά, αγαπητέ Υδροχόε! Δυναμικά κάνει είσοδο ο πρώτος μήνας αυτής της πολύ σημαντικής χρονιάς για το δικό σου ζώδιο, καθώς στις 7/1 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και για το επόμενο δίμηνο χρειάζεται να ρίξεις όλη σου την ενέργεια σε ευθύνες και υποχρεώσεις εντός οικογένειας. Λόγω των δύσκολων όψεων που θα σχηματιστούν από τα μέσα του μήνα επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ο εκνευρισμός και η ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και όχι σπασμωδικές αντιδράσεις.

Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφράσεις με άμεσο τρόπο τις ανάγκες και τις ιδέες σου, προσοχή όμως χρειάζεται για να μην οδηγηθείς σε αλαζονικές συμπεριφορές. Η Αφροδίτη από τις 8/1 στον Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 13/1 μπορούν να δείξουν κάποιο παρασκήνιο στον τομέα της δουλειάς. 

Στις 19/1 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σου, αυξάνοντας τη δημιουργικότητα αλλά και τα επίπεδα ζωτικότητάς σου. Η Πανσέληνος στον άξονά σου στο τέλος του μήνα (28/1) φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Τέλος στις 31/1 ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρνά ανάδρομος, καλώντας σε να επανεξετάσεις την οπτική σου απέναντι στα πράγματα.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!