ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

ιχθείς

20.02-20.03

Βλέπεις προσωπικές κι επαγγελματικές εξελίξεις που βελτιώνουν τη ρουτίνα σου

Με την προσοχή σου στραμμένη στην προσωπική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα, καθώς και στην υγεία σου σε βρίσκει ο Ήλιος στον Λέοντα (23). Χρειάζεται πρωτοβουλίες και τη διάθεση να διευθετήσεις έξυπνα οτιδήποτε πρακτικό προκύψει στη ρουτίνα σου, σε μία λογική «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ήδη είσαι ενεργοποιημένος (έως και αγχωμένος) για ζητήματα χρημάτων ή και για να οργανώσεις το πώς θα περάσεις καλά, αν όντως επιλέξεις αυτό που εσύ θέλεις τώρα (εν αντιθέσει με ό,τι υπαγορεύεται κοινωνικά ή από τον εαυτό σου πριν πέντε χρόνια). Η Αφροδίτη στον Λέοντα (28) σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις, και προτάσεις στη δουλειά σου, έστω κι αν εμφανιστούν με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο υποδεικνύει ότι οι ερωτικές γνωριμίες και οι σχετικές συναντήσεις και συζητήσεις παίρνουν ευεργετική κατεύθυνση και πρακτικά και γίνονται μία θετική ροπή στην καθημερινότητά σου. Η έξτρα ενασχόληση με θέματα υγείας και ευεξίας επιβάλλεται αυτές τις μέρες, αρκεί να μην το κάνεις ψυχαναγκαστικά.

Σχέσεις/έρωτας

Σε απασχολεί το πώς ταιριάζει και επηρεάζει η προσωπική σου ζωή την καθημερινότητά σου κι έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να ανανεώσεις το πρόγραμμά σου. Αν κι ευχάριστο, θέλει τη δουλίτσα του. Αυτή θα γίνει καλύτερα, αν δεν ξεχάσεις ποιος είσαι και τι θέλεις και δεν αρχίσεις να φαντάζεσαι ερωτικά σενάρια τύπου Χόλιγουντ. Επικοινωνιακά φρόντισε να κρατήσεις το επίπεδο απέναντι στον σύντροφό σου και τους δικούς σου. Η πολλή γκρίνια, ο υπερσυναισθηματισμός και οι απόπειρες χειρισμού μόνο τη δική σου ζαχαρένια θα χαλάσουν. Τέλος, απόφυγε να είσαι ασυνεπής ή υπέρμετρα εγωιστής (έστω κι αν έχεις δίκιο) απέναντι στα παιδιά σου.

Καριέρα/χρήμα

Όλα από το χέρι σου φαίνεται να πρέπει να περάσουν αυτές τις μέρες και μάλιστα σε μία περίοδο που θα προτιμούσες απλά να επιβλέπεις και γενικώς απλά να συμβαίνουν τα πράγματα που θέλεις. Αξιοποίησε τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις που γίνονται όσον αφορά τις οικονομικές σου συνεργασίες ή θέματα κληρονομικών, διατροφής, τραπεζών, εφοριών. Δεν θα σου έρθουν στο πιάτο, όμως με τις σωστές (και όχι απόλυτα μονόπλευρες κι εγωιστικές) κινήσεις, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό. Μάζεψε κομματάκι τα υπερφιλόδοξα σχέδια και κυρίως απόφυγε να πεις ναι σε προτάσεις που δεν σε αφορούν γιατί θαμπώθηκες από τα χρήματα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γίνουν.

Υγεία/ευεξία

Τον εαυτό σου και τα μάτια σου αυτή την περίοδο, είναι μέρες που χρειάζεται να φερθείς με πολλή αγάπη και προσοχή στο σώμα σου και να επιτρέψεις στο πρόγραμμά σου μόνο πράγματα που σου κάνουν καλό. Απλώς τα κριτήρια σου οφείλουν να είναι ουσιαστικά κι όχι επιφανειακά. Τείνεις να θεωρήσεις ότι καλό σου κάνει αυτό με το οποίο αισθάνεσαι άνετα ή περνάς όμορφα, όμως δεν είναι απαραίτητα έτσι. Το ζήτημα είναι να είσαι αντικειμενικός απέναντι στις ανάγκες σου και, όσο μπορείς, να μην περιπλέκεις τη ζωή σου με το ένα και το άλλο και το παράλλο πράγμα που θέλεις. Δεν είναι όλα για όλους.

Ευαγγελία Τσαβδάρη

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!