ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Σκορπιός

23.10-22.11

 

Έρχεσαι στο προσκήνιο της προσωπικής κι επαγγελματικής σου ζωής

Με την κοινωνική σου εικόνα, την καριέρα και τους προσωπικούς σου στόχους σε βάζει να ασχοληθείς ο Ήλιος (23) και η Αφροδίτη (28) στον Λέοντα. Μάλιστα όχι με την απόλυτη συναίνεσή σου. Οι κόποι και η καθημερινή σου εργασία ενεργοποιούν την εξέλιξη της καριέρας σου. Βασικό να μη διστάσεις να «φανείς» χωρίς να γίνεις εγωιστάκος. Η αίσθηση δύναμης που σου δίνει η προσοχή που δέχεσαι ίσως σε κάνει χαζά σπάταλο συναισθηματικά και σεξουαλικά. Μπορεί να το διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, όμως όλο αυτό έχει μία σοβαρή μυρωδιά παρελθόντος, ενώ πολλά έχουν αλλάξει μέσα σου. Έχε το στο νου σου. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, στο καλό σενάριο παίρνεις κάποια λεφτά που περιμένεις, αν και γενικώς τα οικονομικά σου δεν πολυτραβάνε στην ανηφόρα έστω κι αν είσαι (σχετικά) ρεαλιστής στα έξοδά σου. Φρόντισε επίσης να μην γίνεις υπερβολικά πιεστικός και ανταγωνιστικός με οποιοδήποτε θέμα/κουβέντα/κανόνισμα προσπαθείς να πετύχεις. Είσαι αποτελεσματικός όταν συγκεντρώνεσαι, όμως τώρα το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να λήξεις πράγματα.

Σχέσεις/έρωτας

Κάνεις τις κινήσεις σου από θέση ισχύος αυτές τις μέρες, είτε είσαι ελεύθερος, είτε σε σχέση, και για αυτό καλό είναι να τις κάνεις με καλοσύνη και ακεραιότητα. Ακόμη κι αν ο σύντροφος πρώην, νυν ή δυνητικός, σου δίνει γήπεδο για να παίξεις, πάρε το κομπλιμέντο και παίξε ομαδικά. Έτσι θα είσαι προετοιμασμένος με τον καλύτερο τρόπο για οποιαδήποτε απροσδόκητη εξέλιξη στις σχέσεις σου. Ουσιαστικά έστω κι αν σχεδιάζεις τα πιο γνωστά, ευχάριστα έως και βαρετά πράγματα σεξουαλικά, ερωτικά, στη σχέση με τους συγγενείς και τα παιδιά σου, το αποτέλεσμα με κάποιον τρόπο απέχει πολύ από τις εκτιμήσεις σου.

Καριέρα/χρήμα

Είσαι στην ευχάριστη θέση να βλέπεις το αντίκρισμα της καθημερινής σου δουλειάς στην πορεία της καριέρας σου και την ευκαιρία να προβάλλεις το ποιος είσαι. Ακόμη και οι συνεργάτες ή συνάδερφοί σου φαίνεται να σου δίνουν έναν κεντρικό ρόλο. Μη δυσανασχετείς με την ευθύνη, ούτε με το να δουλέψεις για την ομάδα. Είναι η καλύτερη προσέγγιση, έστω κι αν δεν βλέπεις άμεσο οικονομικό αντίκρισμα. Από την άλλη μπορεί να έχεις ειδήσεις για χρηματοδότηση σχεδίων σου, για θέματα κληρονομιάς ή άλλες κοινές δραστηριότητες που σου ανοίγουν νέα πεδία. Δείξε προσοχή στα έξοδά σου, όσο υποσχόμενα κι αν φαίνονται όσα συμβάινουν.

Υγεία/ευεξία

Δυσκινησία, ακαμψία και απροθυμία να μετακινηθείς από τις απόψεις σου ή από το μέρος που βρίσκεσαι γεωγραφικά δεν είναι καθόλου καλή πρακτική για σένα αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να παραμείνεις επικοινωνιακός και ευκίνητος (λέμε τώρα) έστω κι αν αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις. Ο λόγος είναι ότι θα δαπανήσεις υπέρογκα ποσά ενέργειας για να «περάσει το δικό σου» και ίσως στο τέλος δεν είσαι κι ευχαριστημένος. Συνέχισε να προστατεύεις το σώμα σου από τραυματισμούς, ιδιαίτερα εξαιτίας του ότι επιχειρείς να υπερβείς τις δυνατότητές σου, από το να σηκώσεις κάτι μέχρι να ξενυχτήσεις υπερβολικά.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!